reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Domyślam się jak się czujesz i będę mocno trzymała kciuki 5.07 ♥️ to w sumie już zaraz, mam nadzieje, ze uspokoi Cię ta wizyta 🌸🍀
A przypomnisz, który to tydzień u Ciebie?
Dziękuję, ja również trzymam kciuki za Ciebie ❤️mam nadzieję, że do środy jakoś to szybko zleci i będę już wiedziała co i jak , oby było dobrze 😊

reklama
U mnie dobrze, w dalszym ciągu boli podbrzusze, ale do przyjęcia 🙂 wczoraj skoczyłam do punktu pobrań zrobić morfologię i stwierdziłam w ostatniej chwili, ze przy okazji „machnę” betę, która już miałam odpuścić i 29.06 wynosiła 208 a wczoraj 01.07 780. Także przyrasta, nie zmienia to jednak faktu, ze dotyczaczasowe doświadczenia powodują, że jeszcze boję się cieszyć 🥵 byle do usg 12.07 ✊🏻
Mam dokładnie to samo. Betę zrobiłam dwa razy, przyrasta. Czekam na wizytę 11.07 i nie nastawiam się ani źle ani dobrze. 💪🏻

Hej. U mnie kalendarzyk pokazuje 5+4 ale też mam długie cykle do 34 to nie wiadomo jak to liczyć 😃 według moich obliczeń to jest bardziej 4 +5 😃
Test zrobiłam jeszcze rano
Już nie będę powtarzać, czekam na wizytę 12 lipca . Czuję się dobrze ❤️ trzymam kciuki za nas wszystkie 💕
20230702_085430.jpg

reklama
Do góry