reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Jako że stresuje mnie jutrzejsza beta i nie mogę się jej doczekać zrobiłam test, już są piękne kreski☺️ oczywiście mam schizy ze za lekko ciemnieje i może betę się nie podwaja, co się robi z tą głową przy staraniach to masakra 😂😂

Załączniki

• E534A20D-E49C-4B9B-B778-8224C8CE74DC.jpeg
    E534A20D-E49C-4B9B-B778-8224C8CE74DC.jpeg
    817 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Jako że stresuje mnie jutrzejsza beta i nie mogę się jej doczekać zrobiłam test, już są piękne kreski☺️ oczywiście mam schizy ze za lekko ciemnieje i może betę się nie podwaja, co się robi z tą głową przy staraniach to masakra 😂😂
haha mam tak samo, mam wrażenie że testy z pink mi nie ciemnieją a inne są wyraźniejsze 🥴

haha mam tak samo, mam wrażenie że testy z pink mi nie ciemnieją a inne są wyraźniejsze 🥴
No to ja mam tak samo z tymi facelle, jutro wszystko się okaże, chyba jak będzie w porządku to na 3 betę już się nie wybiorę, ile mnie to stresu kosztuje 😳😭 przez te kilka dni robiłam po 3/4 testy dziennie żeby sprawdzić czy ciemniej, normalnie paranoja 😂😂

No to ja mam tak samo z tymi facelle, jutro wszystko się okaże, chyba jak będzie w porządku to na 3 betę już się nie wybiorę, ile mnie to stresu kosztuje 😳😭 przez te kilka dni robiłam po 3/4 testy dziennie żeby sprawdzić czy ciemniej, normalnie paranoja 😂😂
Ja też do pierwszej wizyty chyba bed cały czas testować, dzisiaj jeszcze zrobiłam betę ,myślę jeszcze zrobić przed samą wizytą, a w między czasie pewnie zrobię test taki z apteki 🙂

reklama
Cześć, Po nazwie domyślam się że Magda😁☺️
Czuję się bardzo różnie. Ból piersi, mam spadki mocy, w ciągu dnia chce mi się spać w nocy nie i budzę się bardzo wcześnie 🫣 raz jestem głodna a innym razem nie chce mi się nawet patrzeć na jedzenie, ogólnie czuję się jakbym za moment miała dostać Turbo @ 😵‍💫
Ja mam to samo masakra 😅mam nadzieję że w późniejszych miesiącach będzie już tylko lepiej

Do góry