reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

ja mam na 4.07 ☺️ nie wiem czy to nie za wcześnie ale chyba będę spokojniejsza jak pójdę wcześniej 💚
Jeżeli ma Cię to uspokoić to myśle, ze nie jest za wcześnie 🙂 ja dziś bylam, nie zobaczyłam jeszcze serduszka oczywiście, ale juz dostałam euthyrox, odrazu machnęłam dziś przy becie tsh i kilka innych badań i się trochę uspokoiłam po rozmowie z lekarką. Choć moja lekarka powiedziała, że jestem szalona, że juz jestem- zwłaszcza ze data miesiączki przypadała na wczoraj 😂

reklama
Jeżeli ma Cię to uspokoić to myśle, ze nie jest za wcześnie 🙂 ja dziś bylam, nie zobaczyłam jeszcze serduszka oczywiście, ale juz dostałam euthyrox, odrazu machnęłam dziś przy becie tsh i kilka innych badań i się trochę uspokoiłam po rozmowie z lekarką. Choć moja lekarka powiedziała, że jestem szalona, że juz jestem- zwłaszcza ze data miesiączki przypadała na wczoraj 😂
jakie badania jeszcze robiłaś ?🧐☺️

reklama
Do góry