Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Jak tam się dzisiaj czujecie Dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuu ale coś Cię męczyło? Czy po prostu nie mogłaś zasnąć?U mnie masakra prawie całą noc nie spałam .
Też tak mam, że wcześnie chce mi się spać 17-18, zasnę a później jak się przebudzę to całą noc mam z głowyPoszłam spać bardzo wcześnie bo było mi nie dobrze ale jak obudziłam się na siku przed 24 tak zasnąć nie mogłam. O głupotach myślałam. I tak się męczyłam całą noc
Przypomniało mi się jak to będzie za parę miesięcy
Oj żeby tak się właśnie dało wyspać na zapas. A powiedzcie długo starałyście się o dzidziusia? Bo ja z Mężem bardzo długo prawie 4 lata po wizytach u różnych lekarzy specjalistów i klinikach, po roku przerwy od starań i zamienieniu lekarza u siebie w mieście bardzo polecanego udało się po trzech miesiącach. Pewnie dlatego tak panikuję do pierwszej wizyty chyba będę robiła będę co dwa dni, bo jeszcze w to nie wierzę i bardzo się boję...U mnie to pół rodziny w nocy biegało więc wierzę że to jakaś faza księżyca bo jak nie i tak zostanie to będzie przerąbane.
To wszystko jest źle skonstruowane w ciąży kobiety powinny wyspać się na zapas
Dziś lepiej niż wczoraj. Wczoraj nie miałam kompletnie energii, dziś, póki co, jest ok.Jak tam się dzisiaj czujecie Dziewczyny?