reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny!

Jeśli można, chciałabym dołączyć. Mam 31 lat oraz 8-letniego synka na pokładzie.
O drugie dziecko staramy się od 09/2022, w styczniu zaliczyłam poronienie w 8tc.
Aktualnie z moich obliczeń wychodzi 4+6, termin porodu wypada na 29.02. Pierwsza wizyta 05.07.

Miło mi was wszystkie poznać, póki co wirtualnie oraz trzymam mocno kciuki za szczęśliwe zakończenia każdej z nas :)
Cześć, miło że dołączyłaś 😊
Trzymam kciuki aby tym razem wszystko skończyło się dobrze ❤️

reklama
Dziewczyny a może jest ktoś z okolic Krakowa kto chciałby wyskoczyć na kawkę lub spacer? Podzielić się dolegliwościani😅, aktualnie siedzę w domu i nie ukrywam że fajnie byłoby z kimś porozmawiać

reklama
Czesc też dołączam do was termin na 5 marca , jakiś sie czujecie ?😊😘
Cześć, Po nazwie domyślam się że Magda😁☺️
Czuję się bardzo różnie. Ból piersi, mam spadki mocy, w ciągu dnia chce mi się spać w nocy nie i budzę się bardzo wcześnie 🫣 raz jestem głodna a innym razem nie chce mi się nawet patrzeć na jedzenie, ogólnie czuję się jakbym za moment miała dostać Turbo @ 😵‍💫

Do góry