reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Liczę na to☺️Wymarzone pierwsze dziecko wiec stres mam niezły, nie wiem czy to przez niego mam delikatne mdłości czy to moja niska beta daje o sobie znać 😂😂
To zrozumiałe, że stres się pojawia, oczekiwanie i niepowodzenia powodują frustracje i paraliżujący strach i nie można się temu dziwić. Przytulam Cię mocno i życzę żeby pojutrze Beta potwierdziła, że wszystko jest ok🍀

A co do lekkich mdłości to przybijam piątkę bo też mam ten dziwny uczuć 😅 albo sobie wmawiam🙈😝

reklama
To zrozumiałe, że stres się pojawia, oczekiwanie i niepowodzenia powodują frustracje i paraliżujący strach i nie można się temu dziwić. Przytulam Cię mocno i życzę żeby pojutrze Beta potwierdziła, że wszystko jest ok🍀

A co do lekkich mdłości to przybijam piątkę bo też mam ten dziwny uczuć 😅 albo sobie wmawiam🙈😝
Kiedy idziecie do lekarza ? Ja właśnie przełożyłam moja planowana wizytę z 25.07 na 11.07. Będzie 5+4 i być może nic nie zobaczę ale chciałabym wykluczyć ciąże pozamaciczna 😒

Witam się z Wami , mam nadzieję że będzie mi tu dane zagościć na dłużej. Wczoraj w dniu planowanej miesiączki ujrzałam dwie piękne i mocne kreseczki. Jestem w ogromnym szoku. Ponieważ już godziłam się z tym że nigdy więcej ich nie ujrzę.

W domu mam już dwóch chłopców 9 i 4 lata. Niestety nam dość skomplikowana sytuację zdrowotna. Wiem że to stanowczo za wcześnie ale dziś idę na wizytę aby poczuć się spokojniej i dowiedzieć się co w razie gdyby... Trzymam mocno za wszystkie kciuki.

Ja idę jutro 🙈🙈🙈
W poprzedniej ciąży miałam wysokie tsh, przyjmowałam euthyrox i acard i tak trochę panikując, że może cos powinnam przyjmować idę na wizytę już jutro 🙈

W każdym razie, jestem zdania, że lepiej odwiedzić lekarza nawet raz za dużo niż raz za mało 😉 a jeśli ma mnie to uspokoić to… jasne ze idę 🙂

reklama
Witam się z Wami , mam nadzieję że będzie mi tu dane zagościć na dłużej. Wczoraj w dniu planowanej miesiączki ujrzałam dwie piękne i mocne kreseczki. Jestem w ogromnym szoku. Ponieważ już godziłam się z tym że nigdy więcej ich nie ujrzę.

W domu mam już dwóch chłopców 9 i 4 lata. Niestety nam dość skomplikowana sytuację zdrowotna. Wiem że to stanowczo za wcześnie ale dziś idę na wizytę aby poczuć się spokojniej i dowiedzieć się co w razie gdyby... Trzymam mocno za wszystkie kciuki.
Cześć kochana, nieśmiało gratuluje i trzymamy kciuki 🌸🍀

Do góry