reklama
pestka339
Fanka BB :)
Wam wyniki ... Co myślicie ? (26dc) wynik 60mlU/ml ... Powtórzę za 48h
Juliaaawe
Widzę ze mamy te same widełki Kompletnie ich Nie czaje. Wynik chyba superaśnyJa dzisiaj w 25dc miałam 30,6mIu/ml przy cyklach 28 dniowych
AnnMar88
Moderator
Pochodzę ze Śląska a obecnie mieszkam pod WarszawaWłaśnie zastanawiam się nad zrobieniem. Z tym że ja pracuję od 7 i trochę tak ciężko. Ale rozważam żeby jutro zrobić . Zobaczę co też dowiem się dziś.
Skąd jesteście ?
Juliaaawe
Ja spod WarszawyPochodzę ze Śląska a obecnie mieszkam pod Warszawa
AnnMar88
Moderator
Dziewczyny tutaj długość cykli ma mniejsze znaczenie, ważniejsze ile dni od owulacji te wyniki.Widzę ze mamy te same widełki Kompletnie ich Nie czaje. Wynik chyba superaśnyJa dzisiaj w 25dc miałam 30,6mIu/ml przy cyklach 28 dniowych
Obie macie dobre wartości i czekamy na przyrosty
Kotciara
Moderator
Gratulacje, super wynik
nicola27
Ja również pod Warszawą mieszkam.
Jestem po wizycie. Uspokojona. Owulacja z prawego więc wszystko dobrze. No i lewy jajnik nie zagraża ciąży. Ale czy będzie mnie czekać laparoskopia w ciąży to się jeszcze okaże. A jutro jadę robić badania krwi i będę sprawdzac przyrost.
Jestem po wizycie. Uspokojona. Owulacja z prawego więc wszystko dobrze. No i lewy jajnik nie zagraża ciąży. Ale czy będzie mnie czekać laparoskopia w ciąży to się jeszcze okaże. A jutro jadę robić badania krwi i będę sprawdzac przyrost.
reklama
Mija9191
Aktywna w BB
Cieszę się dziewczyny, ze dziś dzień pozytywnych informacji! Trzymam kciuki za jutrzejsze bety i sprawdzanie przyrostów- sama jutro idę na betę po 24h i już zaczynam być przerażona
A co do lokalizacji: ja Warszawa widzę, że zebrałyśmy liczne mazowieckie grono
A co do lokalizacji: ja Warszawa widzę, że zebrałyśmy liczne mazowieckie grono