reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Hej hej, u mnie jedynie ogromna senność i delikatny ból piersi, właśnie wyszłam z laboratorium także czekam na pierwsze bhcg☺️ Jestem mega zestresowana bo u mnie jest dopiero 3+4, do miesiaczki 3 dni ale testy już bez wątpienia pozytywne ☺️pierwszy test 2 dni temu a drugi z wczoraj ☺️

Załączniki

• FC4538FC-9823-4CCA-B5FE-117754AA1639.png
    FC4538FC-9823-4CCA-B5FE-117754AA1639.png
    418,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 6F9988B5-BD1A-44DB-9A6B-5D51B56A90DC.png
    6F9988B5-BD1A-44DB-9A6B-5D51B56A90DC.png
    291,8 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Hej hej, u mnie jedynie ogromna senność i delikatny ból piersi, właśnie wyszłam z laboratorium także czekam na pierwsze bhcg☺️ Jestem mega zestresowana bo u mnie jest dopiero 3+4, do miesiaczki 3 dni ale testy już bez wątpienia pozytywne ☺️pierwszy test 2 dni temu a drugi z wczoraj ☺️
Kreska ciemnieje, trzymam kciuki za betę 🥰
O tak, mam wrażenie że dużo lepiej mi się teraz śpi. Dodatkowo o 16/17 mam taki spadek mocy 😔

A więc czekamy razem na wyniki 💚✊

U mnie też zdarzają się spadki mocy, przyznaje się że korzystam z drzemek synka i zasypiam z nim- pojutrze skończy się laba, wracam do pracy po tygodniowym zwolnieniu na małego chorowitka.

Czekamy na wyniki, test podpowiada, że wynik będzie dodatni 🙂😉
Choć stres rozumiem, mam the same feeling na samą myśl o jutrze, jutro powtarzam betę po 48h 🙈 taka domena matek, od kiedy zobaczysz dwie kreski na teście, ten stresik nie znika (mówią, ze nie zniknie już nigdy, ale kto by tam wierzył😜)😅

Super, gratulacje ❤️
Niech rośnie 😁
Dziękuje 💜 Oj tak, obyśmy wszystkie miały spokojne 9 miesięcy. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych Wiec mam mega stres dopóki jestem przed misiaczką🥲 ale beta dość wysoka jak na 3 dni do okresu, do implantacji tez musiało dojąc szybko bo już 9 dpo miałam dość widoczna kreskę na teście. Jestem tez na duphastonie ze względu na problem z plamieniami

reklama
Do góry