reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Dziękuje 💜 Oj tak, obyśmy wszystkie miały spokojne 9 miesięcy. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych Wiec mam mega stres dopóki jestem przed misiaczką🥲 ale beta dość wysoka jak na 3 dni do okresu, do implantacji tez musiało dojąc szybko bo już 9 dpo miałam dość widoczna kreskę na teście. Jestem tez na duphastonie ze względu na problem z plamieniami
A robiłaś jakąś diagnostykę ze względu na wcześniejsze ciąże biochemiczne? Albo może przyjmujesz jakieś leki oprócz duphastonu? 😔

reklama
A robiłaś jakąś diagnostykę ze względu na wcześniejsze ciąże biochemiczne? Albo może przyjmujesz jakieś leki oprócz duphastonu? 😔
Niee, lekarz powiedział ze zobaczymy jak teraz będzie, jeśli coś się nie daj Boże wydarzy to będziemy działać z diagnostyka w tym kierunku, na razie mam być dobrej myśli i tego się trzymam☺️ Ze wszystko będzie dobrze☺️ w tych dwóch ciążach biochemicznych w 1 miałam betę 40,8 w dniu okresu, później już spadała a w 2 była w dniu @ 19,3 i od tej wartości tez zaczęła spadać wiec pociesza mnie ze teraz to Wygląda naprawdę dobrze, nie musiałam się doszukiwać cieni cienia cienia tylko od razu miałam wooow jak zobaczyłam dwie kreski ☺️😂

Niee, lekarz powiedział ze zobaczymy jak teraz będzie, jeśli coś się nie daj Boże wydarzy to będziemy działać z diagnostyka w tym kierunku, na razie mam być dobrej myśli i tego się trzymam☺️ Ze wszystko będzie dobrze☺️ w tych dwóch ciążach biochemicznych w 1 miałam betę 40,8 w dniu okresu, później już spadała a w 2 była w dniu @ 19,3 i od tej wartości tez zaczęła spadać wiec pociesza mnie ze teraz to Wygląda naprawdę dobrze, nie musiałam się doszukiwać cieni cienia cienia tylko od razu miałam wooow jak zobaczyłam dwie kreski ☺️😂
Faktycznie super kreska jak na tak wczesną ciąże, tym razem musi być dobrze. ❤️
Mam szczerze mówiąc podobne podejście, u mnie również tym razem jest wyższa beta od początku i trzymam się kurczowo tej myśli, że to zwiastuje zdrową ciąże 🙈😁

U mnie też zdarzają się spadki mocy, przyznaje się że korzystam z drzemek synka i zasypiam z nim- pojutrze skończy się laba, wracam do pracy po tygodniowym zwolnieniu na małego chorowitka.

Czekamy na wyniki, test podpowiada, że wynik będzie dodatni 🙂😉
Choć stres rozumiem, mam the same feeling na samą myśl o jutrze, jutro powtarzam betę po 48h 🙈 taka domena matek, od kiedy zobaczysz dwie kreski na teście, ten stresik nie znika (mówią, ze nie zniknie już nigdy, ale kto by tam wierzył😜)😅
A w jakim wieku synek?

Mam szczerze mówiąc podobne podejście, u mnie również tym razem jest wyższa beta od początku i trzymam się kurczowo tej myśli, że to zwiastuje zdrową ciąże 🙈😁
Będzie dobrze☺️ Musi być 🤩

I musi być dobrze, ja przed pierwszą ciążą miałam podobnie, plus poronienie i w końcu się udało ❤️ u Ciebie też będzie dobrze!
A w jakim wieku synek?
Synek 2,5 🙂

Cześć dziewczyny ☺️ Jak dziś samopoczucie?
Chujowo, ale bojowo :D Spać mi się chce i mi niedobrze, czekam na jutrzejszy dzień jak na zbawienia. Martwię się tym progiem, ale próbuję sobie uświadomić, że biorę Duphaston 2 razy dziennie , który go zastępuje i nie mam plamień, krwawień bóli.
Nie chce tak bardzo stracić tego maluszka :(

reklama
Chujowo, ale bojowo :D Spać mi się chce i mi niedobrze, czekam na jutrzejszy dzień jak na zbawienia. Martwię się tym progiem, ale próbuję sobie uświadomić, że biorę Duphaston 2 razy dziennie , który go zastępuje i nie mam plamień, krwawień bóli.
Nie chce tak bardzo stracić tego maluszka :(
Musimy być dobrej myśli kochana 💚

Do góry