reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Hej hej, u mnie jedynie ogromna senność i delikatny ból piersi, właśnie wyszłam z laboratorium także czekam na pierwsze bhcg☺️ Jestem mega zestresowana bo u mnie jest dopiero 3+4, do miesiaczki 3 dni ale testy już bez wątpienia pozytywne ☺️pierwszy test 2 dni temu a drugi z wczoraj ☺️

Załączniki

• FC4538FC-9823-4CCA-B5FE-117754AA1639.png
    FC4538FC-9823-4CCA-B5FE-117754AA1639.png
    418,4 KB · Wyświetleń: 100
  • 6F9988B5-BD1A-44DB-9A6B-5D51B56A90DC.png
    6F9988B5-BD1A-44DB-9A6B-5D51B56A90DC.png
    291,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Hej hej, u mnie jedynie ogromna senność i delikatny ból piersi, właśnie wyszłam z laboratorium także czekam na pierwsze bhcg☺️ Jestem mega zestresowana bo u mnie jest dopiero 3+4, do miesiaczki 3 dni ale testy już bez wątpienia pozytywne ☺️pierwszy test 2 dni temu a drugi z wczoraj ☺️
Kreska ciemnieje, trzymam kciuki za betę 🥰
O tak, mam wrażenie że dużo lepiej mi się teraz śpi. Dodatkowo o 16/17 mam taki spadek mocy 😔

A więc czekamy razem na wyniki 💚✊

U mnie też zdarzają się spadki mocy, przyznaje się że korzystam z drzemek synka i zasypiam z nim- pojutrze skończy się laba, wracam do pracy po tygodniowym zwolnieniu na małego chorowitka.

Czekamy na wyniki, test podpowiada, że wynik będzie dodatni 🙂😉
Choć stres rozumiem, mam the same feeling na samą myśl o jutrze, jutro powtarzam betę po 48h 🙈 taka domena matek, od kiedy zobaczysz dwie kreski na teście, ten stresik nie znika (mówią, ze nie zniknie już nigdy, ale kto by tam wierzył😜)😅

Super, gratulacje ❤️
Niech rośnie 😁
Dziękuje 💜 Oj tak, obyśmy wszystkie miały spokojne 9 miesięcy. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych Wiec mam mega stres dopóki jestem przed misiaczką🥲 ale beta dość wysoka jak na 3 dni do okresu, do implantacji tez musiało dojąc szybko bo już 9 dpo miałam dość widoczna kreskę na teście. Jestem tez na duphastonie ze względu na problem z plamieniami

reklama
Do góry