reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
reklama
Tak pierwsza, okropnie się boję... Jak teraz tak panikuje to nie wiem co by mogło być później 😅 chciałabym mieć mentalność mojego męża 😵‍💫
Dokładnie tak jak pisała @AnnMar88 - tyle testów przecież nie może cię oszukać, na pewno beta będzie bardzo ładna ❤️
U mnie spokojnie w miare. Objawów na razie brak, ale nie przejmuje się tym zbytnio bo w 1 ciąży miałam tak samo :)
Trochę mam spadek energii w ciągu dnia, a drzemać nie ma jak bo prawie roczna Córka biega ;)
Mam tak samo, tzn. w ogóle nie mam żadnych objawów, ale ostatnio było dokładnie tak samo. Aczkolwiek chyba mniej bym się stresowała, gdyby coś się działo 😅

Do góry