reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove @Paulina933
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove @Paulina933

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓
Dziękujemy ♥️

Czekamy za tem na wieści od @nicola27 po dzisiejszej wizycie🍀

reklama
Jak się czujecie dziewczyny? 😁
Ja generalnie czuje się bardzo dobrze, ale wczoraj diabeł mnie podkusił i zjadłam zupkę chińską - do teraz czuje jak ten makaron siedzi mi na żołądku, ble 😖
Dziś 5+0 🩷

Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
Bardzo mi przykro 😔 ja przy jednym poronieniu na samym początku to jak zwykly okres było to w 5 tydz w 7 tyg. Już miałam tabletkę i byłam czyszczona w szpitalu.

Ja generalnie czuje się bardzo dobrze, ale wczoraj diabeł mnie podkusił i zjadłam zupkę chińską - do teraz czuje jak ten makaron siedzi mi na żołądku, ble 😖
Dziś 5+0 🩷
Ja się też czuje bardzo dobrze, aż to takie niepokojące jest , ale przecież każda z nas inaczej przechodzi ten czas. Jedyne co to czuje piersi i jakby zrobiły się takie nabrzmiałe...a pozatym jak najbardziej w porządku nie mam na co narzekać ❤️

Oj tak, też karmiłam butlą i piersią na zmianę :) I moja córa po pewnym czasie butelki nie chciała widzieć na oczy😂 kp jest najcenniejsze w pierwszym półroczu, więc nie ma czego żałować :) bo później trzeba kombinować z nałogowcem😁
No moja koleżanka probowala też butelka dawac ale sztuczne i skończyło się tak że też jej córka butelki na oczy niechciala wiedzieć 😅 aktualnie też ma prawie dwa lata i ciągle cyc. Każde dziecko to inne jedne odrzuci jedne odstawi a inne nie życzę powodzenia z odstawieniem 🙂

Dziś 5+0 🩷
Ja czuje się niezmiennie ok., zazdroszcze Ci tej zupki bo z racji IO trzymam dietę z niskim indeksem i zjadłabym coś takiego zakazanego- choć niestrawności nie zazdroszczę i trzymam kciuki żeby minęła.

U mnie dziś 5+4, wyczekuje już bardzo mojej wizyty 12.07- ale do tego czasu, zanim nadejdzie ten dzień czekam na Wasze relacje po wizytach i liczę, że będziemy wspólnie cieszyć się z pierwszych uderzeń serduszek ❤️

Ja się też czuje bardzo dobrze, aż to takie niepokojące jest , ale przecież każda z nas inaczej przechodzi ten czas. Jedyne co to czuje piersi i jakby zrobiły się takie nabrzmiałe...a pozatym jak najbardziej w porządku nie mam na co narzekać ❤️
To prawda, każda ciąża może być zupełnie inna. Aczkolwiek wiele osób pisze, że mdłości lubią pojawiać się dopiero po 6 tygodniu, więc najlepsze może przed nami 😁
Ja czuje się niezmiennie ok., zazdroszcze Ci tej zupki bo z racji IO trzymam dietę z niskim indeksem i zjadłabym coś takiego zakazanego- choć niestrawności nie zazdroszczę i trzymam kciuki żeby minęła.

U mnie dziś 5+4, wyczekuje już bardzo mojej wizyty 12.07- ale do tego czasu, zanim nadejdzie ten dzień czekam na Wasze relacje po wizytach i liczę, że będziemy wspólnie cieszyć się z pierwszych uderzeń serduszek ❤️
Szybko zleci, a 12 powinno już być serduszko ❤️

Udało mi się w końcu, po 3 dniach, umówić wizytę na NFZ 😂 Sukces!

Dziewczyny dostałam smsa od mojej gin "może proszę jednak brać encorton 10mg rano do śniadania..." Wcześniej pisała,żeby nie brać... I bądź tu mądry, co robić.... Któraś z was bierze encorton?

reklama
Dziś 5+0 🩷
Ja wczoraj zjadłam kebaba i myślałam że go zwrócę. Koniec z takim żarciem na noc.
Ja wczoraj miałam pierwsza zachciewanke na coś słodkiego. Ale to jak bardzo. Zjadłabym całe tylko syn zauważył że coś jem i musiałam schować. No i mam zmienny humor

. Wczoraj dwa razy płakać mi się chciało ...

Do góry