reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
Bardzo mi przykro ;( trzymaj się

reklama
Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove @Paulina933
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996 @pestka339
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27 @pestka339
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove @Paulina933

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓

Ostatnia edycja:
Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
Bardzo mi przykro 😥 tule mocno! :(
Ja nic nie dostałam, krwawienie samo przyszło, ale to była bardzo wczesna ciąża, nawet pęcherzyka jeszcze nie było.
Ja miałam ale cytotec dopochwowo a po nim zabieg.

Dziewczyny...zjadła właśnie oscypka... Tego małego co są tam w zakopcu za 2.50 :p a teraz dopiero uświadomiłam sobie ,że niebardzo można... Już panikuje,że będę mieć listerioze....
Hmmm ja w poprzedniej ciąży często jadłam oscypki. Listerioza bardziej tyczy się chyba serów pleśniowych i typu Camembert :)

Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓
Ja poród 1.03 i wizyta 28.07 ;) tylko dała porodu jak wcześniej pisałam pewnie bd inna ;)

Dziękuję za wspaniałe życzenia, oby w końcu sama odpuściła😂 to mamy totalne przeciwieństwa - moja od urodzenia tyle cyckała, że chlustała mlekiem. Była zabawa z chodzeniem po lekarzach, przebieraniem 10000x razy dziennie i w nocy, pediatra mnie straszyła wadami żołądka i operacją. Zaczęłam podawać mm na refluks i odciągałam, zagęszczałam swój pokarm.
O matko to też stresu pewnie miałaś co nie miara. Najważniejsze, że się wyjaśniło i mała zaczęła prawidłowo przybierać❤️
Nas zaś pediatra straszyła, że przyrosty nie są spektakularne i pewnie będzie mieć anemie, porobiłam badania i wszystko w normie, więc no taki egzemplarz chyba się trafił😅

reklama
Do góry