reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
Bardzo mi przykro ;( trzymaj się

reklama
Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove @Paulina933
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996 @pestka339
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27 @pestka339
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove @Paulina933

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓

Ostatnia edycja:
Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
Bardzo mi przykro 😥 tule mocno! :(
Ja nic nie dostałam, krwawienie samo przyszło, ale to była bardzo wczesna ciąża, nawet pęcherzyka jeszcze nie było.
Ja miałam ale cytotec dopochwowo a po nim zabieg.

Dziewczyny...zjadła właśnie oscypka... Tego małego co są tam w zakopcu za 2.50 :p a teraz dopiero uświadomiłam sobie ,że niebardzo można... Już panikuje,że będę mieć listerioze....
Hmmm ja w poprzedniej ciąży często jadłam oscypki. Listerioza bardziej tyczy się chyba serów pleśniowych i typu Camembert :)

Cześć dziewczyny! Oto kalendarz który udało mi się stworzyć na podstawie waszych wiadomości ☺️

Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove
2.03 @Anet23 @dajboże
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @Mija9191
4.03 @Mamachlopcow @Sylwia 7 ♹ 🕖
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi
6.03 @nicola27
7.03
8.03 @Justyna1996
9.03 @Juliaaawe @Dolvit

Nasze wizyty 🩷

4.07 @nicola27
5.07 @Sylwia 7 ♹ 🕖
6.07 @Kotciara
7.07 @Oli55
10.07 @Anet23
11.07 @Juliaaawe @Mamachlopcow @dajboże
12.07 @Altojaxx @Mija9191 @Dolvit
13.07 @Dolvit
17.07 @Manvi
28.07 @AnielkoweLove

Jeśli kogoś tu nie ma lub chcecie coś dopisać/edytować, to proszę o wiadomość 🤓
Ja poród 1.03 i wizyta 28.07 ;) tylko dała porodu jak wcześniej pisałam pewnie bd inna ;)

Dziękuję za wspaniałe życzenia, oby w końcu sama odpuściła😂 to mamy totalne przeciwieństwa - moja od urodzenia tyle cyckała, że chlustała mlekiem. Była zabawa z chodzeniem po lekarzach, przebieraniem 10000x razy dziennie i w nocy, pediatra mnie straszyła wadami żołądka i operacją. Zaczęłam podawać mm na refluks i odciągałam, zagęszczałam swój pokarm.
O matko to też stresu pewnie miałaś co nie miara. Najważniejsze, że się wyjaśniło i mała zaczęła prawidłowo przybierać❤️
Nas zaś pediatra straszyła, że przyrosty nie są spektakularne i pewnie będzie mieć anemie, porobiłam badania i wszystko w normie, więc no taki egzemplarz chyba się trafił😅

reklama
Do góry