reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Eehh... smutne to bardzo, nie myślałam, że mnie to spotka...
O nie, bardzo bardzo mi przykro 😞 trzymaj się proszę 😞

Poroniłam niestety...

Mam pytanie do dziewczyn które mają za sobą wczesne poronienia. Czy zapisano Wam wtedy może lek o nazwie Arthrotec? Czy krwawiłyscie bardziej niż podczas okresu czy podobnie?
Ja miałam ale cytotec dopochwowo a po nim zabieg.

Dziewczyny...zjadła właśnie oscypka... Tego małego co są tam w zakopcu za 2.50 :p a teraz dopiero uświadomiłam sobie ,że niebardzo można... Już panikuje,że będę mieć listerioze....

Poroniłam niestety...

Ja nie miałam żadnych leków. Krwawiłam bardzo, brzuch bolał i do tego miałam skurcze macicy.

Ojej to faktycznie masz kolorowo z córcią🙈 cycek najlepszy😅 podobno w ciąży moze się zmienić smak mleka, więc może mała sama odrzuci, czego Ci życzę oczywiście, żebyś miała trochę spokoju :) ja szczerze bardzo bym chciała karmić do conajmniej roku, ale córeczka nigdy żarłoczkiem nie była, a odkąd rozszerzamy dietę to już w ogóle coraz mniej, woli konkrety 🙈
Dziękuję za wspaniałe życzenia, oby w końcu sama odpuściła😂 to mamy totalne przeciwieństwa - moja od urodzenia tyle cyckała, że chlustała mlekiem. Była zabawa z chodzeniem po lekarzach, przebieraniem 10000x razy dziennie i w nocy, pediatra mnie straszyła wadami żołądka i operacją. Zaczęłam podawać mm na refluks i odciągałam, zagęszczałam swój pokarm. Jak nie zwracała już tyle i po tym przytyła 1,5kg w miesiąc to się wyjaśniło🤣

Mój synek ma aktualnie rok i 9 msc i sam odrzucił pierś jak mial 8-9 msc z dnia na dzień nie chciał co prawda nigdy dużo nie pil max 5 min jak się najadl to nie było że chce poddać czy coś. Odciągałam też i dawałam z butelki od urodzenia czasami żeby był przyzwyczajony do butelki może przez to odrzucił pierś po czasie było mi nawed przykro ale teraz się cieszę że obeszło się bez płaczu itp bo wiem że nie jedna ma problem z odstawieniem 🙂
Oj tak, też karmiłam butlą i piersią na zmianę :) I moja córa po pewnym czasie butelki nie chciała widzieć na oczy😂 kp jest najcenniejsze w pierwszym półroczu, więc nie ma czego żałować :) bo później trzeba kombinować z nałogowcem😁

Poroniłam niestety...

bardzo mi przykro :( trzymaj sie
Ja ostatnie poronienie mialam w 8 tc i bylo samoistne bez tabletek w domu, bol byl wiekszy jak na okres, bralam tabletki przeciwbolowe i krwawienie tak samo bylo bardzo silne przez jakies 2 dni, plus mialam dosc duze skrzepy kilka dni

Poroniłam niestety...

Przytulam Cię z całego serca 🥺❤️

reklama
Poroniłam niestety...

Trzymaj się. Też jestem po stracie, gdybyś chciała pogadać daj znać <3

Do góry