AnnMar88
Moderator
Ja to pewnie na koniec sierpnia. Tak na końcówce 1 trymestru....A kiedy planujecie się podzielić informacja o ciąży z bliskimi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to pewnie na koniec sierpnia. Tak na końcówce 1 trymestru....A kiedy planujecie się podzielić informacja o ciąży z bliskimi?
Ja poczekam do końca I trymestru. Poprzednio oszalałam i od razu się podzieliłam.. .a potem trzeba było wszystko odkręcaćA kiedy planujecie się podzielić informacja o ciąży z bliskimi?
Łoo fajnie to moje marzenieJa też biorę, ale do 14.07 będę brać normalnie.
U mnie się extra zgrało bo 11.07 kończę macierzyński, więc tylko 3 dni przerwy
Po usg kiedy będzie serduszko. No ale tylko mamie i siostrze. W razie gdyby coś było nie tak, one i tak wiedziały by jako pierwsze.A kiedy planujecie się podzielić informacja o ciąży z bliskimi?
EuthyroxBierzecie jeszcze jakieś leki na codzień?
Jak na razie czekamy na @QueenK mam tylko nadzieje, że wszystko u niej w porządkuAlbo jakaś inna Osóbka przejmie dowodzenie
Ja mam już umówioną wizytę na 6 lipca, będę wtedy 5+2 i jestem świadoma, że mogę zobaczyć tylko pęcherzyk, ale chce jak najszybciej skonsultować przyjmowanie Acardu i ewentualnie dostać duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie.Dziewczyny a jak planujecie pierwsze wizyty? Ja mam na 14 lipca umówioną, mialo być w następną owulacje
Będziecie powtarzać badania na krótko przed wizytą? Bo to jeednak 3 tyg...