AnnMar88
Moderator
Pewnie zależy gdzie. U mnie w diagnostyce za bete ok 48 zl, prog podobnie.Dziewczyny jaki jest koszt beta hcg ? I progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie zależy gdzie. U mnie w diagnostyce za bete ok 48 zl, prog podobnie.Dziewczyny jaki jest koszt beta hcg ? I progesteron?
Ja wpisałam w aplikacje nawet datę poczęcia to ten 21 a po okresie też inaczej bo owulację miałam wcześnie bo w 11 dcTo już jest dużo bardziej prawdopodobnie
W internecie jest taki 1 kalkulator terminu porodu który podaje dużo późniejszy termin, coś z liskami się to nazywało
Ja za to w diagnostyce zapłaciłam 73 zł za betę i progesteron ale kupowalam onlinePewnie zależy gdzie. U mnie w diagnostyce za bete ok 48 zl, prog podobnie.
Chyba coś jednak wcześniej. Kojarzę, że ovi miałas z 3 dni po mnie. To termin kolo 6 marca chyba?Termin według owulacji na 21 marca ❤
Wiem, ja też lubię być skrupulatna w obliczeniach i mocno kombinowałam z wpisaniem w aplikacje długości cyklu tak aby zgrało mi się to terminowo z owulacją w 16 dcJa wpisałam w aplikacje nawet datę poczęcia to ten 21 a po okresie też inaczej bo owulację miałam wcześnie bo w 11 dc
Tak tak. 7 marca licząc od owulacji. Aplikacja zrobiła mnie w chujaChyba coś jednak wcześniej. Kojarzę, że ovi miałas z 3 dni po mnie. To termin kolo 6 marca chyba?
Na to nie wpadłamWiem, ja też lubię być skrupulatna w obliczeniach i mocno kombinowałam z wpisaniem w aplikacje długości cyklu tak aby zgrało mi się to terminowo z owulacją w 16 dc
Ja 1 Maja...Trzymam kciuki
Doskonale rozumiem twoje obawy, sama miałam być listopadową mamą ale w kwietniu poroniłam.