Anulakacpi
Fanka BB :)
Ah te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslecJa dziewczyny właśnie się dowiedziałam od teściowej że nie mogę jeść malin zaczęło się wtrącanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslecJa dziewczyny właśnie się dowiedziałam od teściowej że nie mogę jeść malin zaczęło się wtrącanie...
u mnie 120/70 i oby tak zostało bo mam problemy z ciśnieniem w ciążachJak Wasze cisnienie? Ja z reguly majac i tak bardzo niskie w ciazy zawsze mam nizsze i strasznie mnie to meczy... teraz mierzylam i 90 na 60. Komus jeszcze zmniejsza sie w ciazy?
ja swoją mam pod sobą... - mam nadzieję szybko wyprowadzić się do swojego domu Mąż zapytał tylko czy ma sok z malin ( trochę boli mnie gardło pomyślałam że dobrze mi zrobi...) O jeejku ale usłyszałam podobno poród słuchajcie mi przyśpieszą malinyAh te tesciowe. Nie chce mi sie o mojej nawet myslec
To oby tak bylo a problemy masz z za niskim czy za wysokim?u mnie 120/70 i oby tak zostało bo mam problemy z ciśnieniem w ciążach
Najgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znamja swoją mam pod sobą... - mam nadzieję szybko wyprowadzić się do swojego domu Mąż zapytał tylko czy ma sok z malin ( trochę boli mnie gardło pomyślałam że dobrze mi zrobi...) O jeejku ale usłyszałam podobno poród słuchajcie mi przyśpieszą maliny
Ja jakos nie zauwazylam zebym w ciazy z córką poczula szybciej niz z synem. No ale.tez bylam kilka kg grubsza juzA to prawda dziewczyny że w kolejnej ciazy szybciej czuć ruchy dziecka?
Aż się boję co mnie czekaNajgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znam
Zgadzam sie. U nas dopoki nie pojawiły sie dzieci bylo wszystko super. Jak tylko pojawil syn nagle tesciowa wiedziala wszystko lepiej a ja wszystko robilam zle. Ehhh teraz sytuacja jest napieta ale staram sie gryzc w jezyk bo czesto biora dzieciaki na weekendy. Dla nich sa wspanialiNajgorzej jak sie pojawia dziecko. U nas do tej pory wiele kwestii tesciowa nie rozumie i jest strasznie bezczelna wrecz chyba bardziej wrednej osoby nie znam
miałam już dwa razy nadciśnienie indukowane ciaza , później wszystko po porodzie wraca do normyTo oby tak bylo a problemy masz z za niskim czy za wysokim?