U
reklama
U
użytkownik 213578
Gość
Termin według owulacji na 21 marca ❤
Kotciara
Moderator
Jesteś pewna, że tak późno? W tym momencie pokazuje mi, że dzieci spłodzone dziś mają termin na 18 marcaTermin według owulacji na 21 marca ❤
U
użytkownik 213578
Gość
Internety tak mówią zgodnie z data poczęcia może i nie, to nie wiemJesteś pewna, że tak późno? W tym momencie pokazuje mi, że dzieci spłodzone dziś mają termin na 18 marca 
U
użytkownik 213578
Gość
Masz rację. Licząc z kalendarza to chyba 7 marca by wychodził
AnnMar88
Moderator
Extra! Witamy na pokładzieHejj. 2 lata starań. Pcos. 4 latka na pokładzie i w końcu 2 kreski na oko termin na 5 marzec . Oby sie udało Zobacz załącznik 1540828
AnnMar88
Moderator
U mnie poza lekkim bólem piersi i delikatnymi ciągnięciami w podbrzuszu, nic a nic. Ale w pierwszej ciąży miałam tak samo, nawet się zastanawiałam czy na pewno dalej w niej jestemNo pewnie ze się podzielę wynikami Jak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam
Kotciara
Moderator
To już jest dużo bardziej prawdopodobnieMasz rację. Licząc z kalendarza to chyba 7 marca by wychodził
W internecie jest taki 1 kalkulator terminu porodu który podaje dużo późniejszy termin, coś z liskami się to nazywało
reklama
AnnMar88
Moderator
Trzymam kciuki, żeby wszystko bylo okCześć dziewczyny, podnoszę rękę nieśmiało jako jedna z Was. Od 3 dni wychodzą mi pozytywne kreski na teście, dziś wypada spodziewana data miesiączki, dziś też jestem umówiona na bhcg.
Niestety dotychczasowe doświadczenia powodują, że boję się cieszyć, dlatego pełna obaw patrzę w nadchodzące dni.
U mnie na pokładzie 2,5 letni synek, długo już staramy się o rodzeństwo dla niego i mam wielką nadzieję, że tym razem się uda
Trzymam kciuki z wszystkie nas tutaj