reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Nieśmiało witam się i ja. Nadal nie dowierzam 🥺 mam nadzieję że beta dziś to tylko potwierdzi. 11 dpo 🥰

Załączniki

• IMG_20230626_062445.jpg
    IMG_20230626_062445.jpg
    458,7 KB · Wyświetleń: 128
reklama
No pewnie ze się podzielę wynikami ☺️ Jak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam 😂
U mnie poza lekkim bólem piersi i delikatnymi ciągnięciami w podbrzuszu, nic a nic. Ale w pierwszej ciąży miałam tak samo, nawet się zastanawiałam czy na pewno dalej w niej jestem 🤦‍♀️

reklama
Cześć dziewczyny, podnoszę rękę nieśmiało jako jedna z Was. Od 3 dni wychodzą mi pozytywne kreski na teście, dziś wypada spodziewana data miesiączki, dziś też jestem umówiona na bhcg.

Niestety dotychczasowe doświadczenia powodują, że boję się cieszyć, dlatego pełna obaw patrzę w nadchodzące dni.

U mnie na pokładzie 2,5 letni synek, długo już staramy się o rodzeństwo dla niego i mam wielką nadzieję, że tym razem się uda✊🏻

Trzymam kciuki z wszystkie nas tutaj ♥️🧡🩵🩷
Trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok :)

Do góry