reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
No pewnie ze się podzielę wynikami ☺️ Jak samopoczucie? Macie jakieś objawy? U mnie mega ból piersi oraz zgaga której nigdy nie miałam 😂
U mnie oprócz dwóch kresek na teście to nic, zupełnie. 😳 W ogóle mnie piersi nie bolą, czasem, ale to naprawdę sporadycznie czuje ciągnięcie w podbrzuszu. Może jestem troszkę bardziej senna, ale to nic co mogłabym powiązać bezpośrednio z ciążą 😂 trzymam kciuki za betę ❤️
Cześć wszystkim 😊 od wczoraj mam pozytywne testy( dziś 25 dzień cyklu), pora zrobić betę... Okropnie się boję,to wszystko jeszcze do mnie nie dociera...
Cześć, witaj ❤️ idziesz już dziś na betę? trzymam kciuki 🙈

Cześć dziewczyny, podnoszę rękę nieśmiało jako jedna z Was. Od 3 dni wychodzą mi pozytywne kreski na teście, dziś wypada spodziewana data miesiączki, dziś też jestem umówiona na bhcg.

Niestety dotychczasowe doświadczenia powodują, że boję się cieszyć, dlatego pełna obaw patrzę w nadchodzące dni.

U mnie na pokładzie 2,5 letni synek, długo już staramy się o rodzeństwo dla niego i mam wielką nadzieję, że tym razem się uda✊🏻

Trzymam kciuki z wszystkie nas tutaj ♥️🧡🩵🩷

Miło że jest nas coraz więcej, trzymam kciuki za dzisiejsze bety ❤️
Sama dziś byłam na becie i czekam na wyniki. 11 dpo beta 80, dziś 13 dpo czekam na przyrost ☺️

U mnie oprócz dwóch kresek na teście to nic, zupełnie. 😳 W ogóle mnie piersi nie bolą, czasem, ale to naprawdę sporadycznie czuje ciągnięcie w podbrzuszu. Może jestem troszkę bardziej senna, ale to nic co mogłabym powiązać bezpośrednio z ciążą 😂 trzymam kciuki za betę ❤️

Cześć, witaj ❤️ idziesz już dziś na betę? trzymam kciuki 🙈
właśnie zaraz muszę być w pracy więc nie dam rady dziś ponieważ pracuje do późnych godzin 😔 jutro rano dojadę do diagnostyki i zrobię badania 😊

reklama
Do góry