reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ja nie mam sąsiadów tzn mam ale 100 metrów dalej wiec żadne z nas nie jest czepliwe i sobie nie mamy jak przeszkadzać 😀 wczoraj się dobrze czułam a dzisjaj gorzej nie mam apetytu a myśl co zrobić na obiad już mnie odrzuca i mdli na sama myśl…

reklama
Ja nie mam sąsiadów tzn mam ale 100 metrów dalej wiec żadne z nas nie jest czepliwe i sobie nie mamy jak przeszkadzać 😀 wczoraj się dobrze czułam a dzisjaj gorzej nie mam apetytu a myśl co zrobić na obiad już mnie odrzuca i mdli na sama myśl…
Właśnie dlatego moim planem na życie jest domek 😍 Pozytywnie zazdroszczę ✊🏻

Właśnie dlatego moim planem na życie jest domek 😍 Pozytywnie zazdroszczę ✊🏻
jeszgze jest dużo do roboty ale już tam nocujemy się śmieje ze skończymy pewnie na 40 tke za 8 lat ale uwolniłam się od miasta. całe życie mieszkałam w kamienicy a teraz na wsi blisko miasta z duża działka tam czas wolno leci faktycznie polecam 😍

Hej. Bierzecie jakieś leki na ból głowy? Jeśli tak to jakie ? Tak mnie boli głowa dzisiaj okropnie
Nie wiem czy mogę wziąć jakas tabletkę przeciwbólową 😒

Może się orientujecie dziewuchy... dostałam dzisiaj z pracy wiadomość o skierowaniu na badania okresowe.. Ja niby jestem 7+4, ale w pracy się jeszcze nie pochwaliłam 🤷‍♀️ powiedzcie mi wyjdzie to na badaniach? Chyba nie badają tam przecież bety?
Jak nie masz pracy gdzie np roboa rtg pluc to raczej nie.

Dziewczyny ostatnio sporo informacji bylo w prasie o strasznych sytuacjach ze szpitali. Ze lekarze za dlugo z czyms zwlekali i tym podobne. Przy poerwszej ciazy wgl noe czulam lęku o siebie i dziecko. Czulam ze jakby co sie o nas lekarze zaopiekuja. Teraz jestem wystraszona. Zwlaszcza ze w domu 4 latek i nie wyobrazam sobie by mi soe cos stalo.

reklama
Dziewczyny ostatnio sporo informacji bylo w prasie o strasznych sytuacjach ze szpitali. Ze lekarze za dlugo z czyms zwlekali i tym podobne. Przy poerwszej ciazy wgl noe czulam lęku o siebie i dziecko. Czulam ze jakby co sie o nas lekarze zaopiekuja. Teraz jestem wystraszona. Zwlaszcza ze w domu 4 latek i nie wyobrazam sobie by mi soe cos stalo.
Rozumiem Cie i sama jak wychodzą nowe newsy to wariuję. Teraz staram się podchodzić na chłodno do nowych afer, cześć z nich jest niestety wynikiem manipulacji i chęcią ożywienia społeczeństwa. Staram sie tłumaczyć sobie, ze o tysiącach sytuacji, gdzie lekarze jednak pomogli sie nie mówi- a jest ich zdecydowanie więcej. Plus rozsądny prowadzący. Mój jeszcze nie założył karty i czuje, ze ma to głębszy sens.

Do góry