Kotciara
Moderator
wydaje mi się, że oscypków nie można. Ja obeszłam się smakiem ostatnio![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się, że oscypków nie można. Ja obeszłam się smakiem ostatnio![]()
I koniec z gorącymi kąpielami, które uwielbiamRaczej niewskazane, bo w ciąży nawet temperatura wody pod prysznicem nie powinna być zbyt wysoka. Nie wolno przegrzać ciała (podbrzusza). Woda najlepiej w temperaturze 37 stopni.
Ja odkryłam, że jeden z dwóch serów które jem ogólnie, mój ukochany Grana Padano, też jest z surowego mleka robiony.. Więc podzielam smuteczek
Ja uwielbiam gorące prysznice i gorące kąpiele. Specjalnie mam łazience i wannę i duży prysznic i robię sobie dosłownie saunęI koniec z gorącymi kąpielami, które uwielbiam![]()
Jeszcze tylko kilka miesięcy i wrócimy do tegoJa uwielbiam gorące prysznice i gorące kąpiele. Specjalnie mam łazience i wannę i duży prysznic i robię sobie dosłownie saunęNiestety teraz jestem zmarzluchem pod prysznicem przy tych ok. 37 stopniach
![]()
Chwila chwila… grana padano tez nie można??? Lecę do lodówki czytać składJa odkryłam, że jeden z dwóch serów które jem ogólnie, mój ukochany Grana Padano, też jest z surowego mleka robiony.. Więc podzielam smuteczek![]()
Surowe mleko w składzie, niestetyChwila chwila… grana padano tez nie można??? Lecę do lodówki czytać skład
moje życie właśnie straciło sensSurowe mleko w składzie, niestety![]()
Zostaje nam jeszcze cheddar (przynajmniej ten z Lidla jest robiony z pasteryzowanego) lub Bursztyn. Ja lubię takie staruszki sery, bo jako jedyne nie wywołują u mnie alergii (laktoza im spada jak sobie podojrzewają długo) i to jedyny nabiał jaki właściwie spożywammoje życie właśnie straciło sens![]()