Dziewczyny wróciłam ja pierwszy raz z ręką na sercu siedziałam u lekarza na badaniach 50 min. Zrobił mi trzy badania. 1 badanie ręką, 2 usg dopochwowe i z tego juz wyszło, że dzidzius mierzył 2,11 cm ale mówi ze zrobi mi trzecie badanie przez powłoki brzuszne bo po dwóch cc mam zrosty i wygiętą macice i dlatego słabiej widać obraz zarodka jak zrobił przez powłoki było widać już pięknie dzidziusia i dokładnie mógł zmierzyć 2,21cm
mało tego jego podejście do mnie było tak miłe, że ja pierwszy raz miałam do czynienia z tak cudownym człowiekiem. Jestem w 8 tyg 5 dzień i właczyl mi na 3 sek serduszko. Zapytałam jego o to słuchanie to sie usmiechnil powiedział, że on nie włącza doplera kolorowego bo tylko przy takim jest emitowane ciepło ale to też nie jest takie ciepło, źe dochodzi do porononienia przez to bo gdyby tak było ludzie nie jeździliby dokonywać aborcji do Niemiec tylko tutaj przy usg by dochodziło do poronień. On mi włączył tylko jakieś tam fale aby posłuchać serduszka. Jestem szczęśliwa, spokojna i podjęłam decyzje ze to będzie mu lekarz prowadzący. Założył mi kartę ciąży. Teraz mogę jechać na urlop