reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja już po ✊🏻 Fasolka urosła od piątku z 1,3mm na 6,6mm 🥹 Udało się oznaczyć serduszko - tętno 119 😍 Lekarz powiedział, że norma jest od 110 do 160, więc ciągle w normie i że to jedyna kwestia do której mógłby się przyczepić, ale że sprawdzimy jak będzie następnym razem. Pęcherzyk „książkowy” 😍✊🏻 Następna wizyta 03.08 i prenatalne mam umówić na 01.09 🙂
Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków i cieszę się ze wszystkimi dziewczynami z dzisiejszych wizyt 😍

Przy okazji prenatalnych rozmawiałam z lekarzem o Nifty Pro i namówił mnie na test Harmony (analogiczny). Powiedział ze te dodatki, które są w Nifty Pro (ponad inne testy) sprawdzają się tylko w ok 40% i w sumie niewiele mówią i tak. Harmony podobno ma najlepszą jakość testu 🙂 Przekazuję Wam, bo to dla wielu z Was otwarty temat 🙂

I moja fasoleczka 🥹🥹

Załączniki

• IMG_6663.jpeg
    IMG_6663.jpeg
    95,6 KB · Wyświetleń: 53
A ja się chyba będę żegnać...poszłam do łazienki a tam zywoczerwona krew...i to sporo.... :( Nigdy nie mialam krwawienia a tu tyle .. jadę do szpitala
Kochana ja w 6 tyg również miałam plamę krwi, plamienia a serduszko biło jak dzwon☺️ Teraz tez mam plamienia ale z dzidzia wszystki jest w porządku. Bądź dobrej myśli💜 Trzymam mocno kciuki🥹

Ja już po ✊🏻 Fasolka urosła od piątku z 1,3mm na 6,6mm 🥹 Udało się oznaczyć serduszko - tętno 119 😍 Lekarz powiedział, że norma jest od 110 do 160, więc ciągle w normie i że to jedyna kwestia do której mógłby się przyczepić, ale że sprawdzimy jak będzie następnym razem. Pęcherzyk „książkowy” 😍✊🏻 Następna wizyta 03.08 i prenatalne mam umówić na 01.09 🙂
Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków i cieszę się ze wszystkimi dziewczynami z dzisiejszych wizyt 😍

Przy okazji prenatalnych rozmawiałam z lekarzem o Nifty Pro i namówił mnie na test Harmony (analogiczny). Powiedział ze te dodatki, które są w Nifty Pro (ponad inne testy) sprawdzają się tylko w ok 40% i w sumie niewiele mówią i tak. Harmony podobno ma najlepszą jakość testu 🙂 Przekazuję Wam, bo to dla wielu z Was otwarty temat 🙂
a ten test harmony to lepszy niż pappa?

reklama
Do góry