reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Póki co to małe przekroczenie ale obserwuj sobie to czy się nie powiększa. Kurcze u mnie leukocyty w poprzedniej ciąży były na poziomie 13 - 14 tys, gdzie norma jest chyba do 10. Teraz juz mam 14tys, jutro będę konsultować z lekarzem prywatnie, bo w zeszłym tyg lekarz na NFZ nawet się na nie nie spojrzał...
Dziękuję za cenną uwagę ✊🏻 Będę obserwować 🙂

reklama
Póki co to małe przekroczenie ale obserwuj sobie to czy się nie powiększa. Kurcze u mnie leukocyty w poprzedniej ciąży były na poziomie 13 - 14 tys, gdzie norma jest chyba do 10. Teraz juz mam 14tys, jutro będę konsultować z lekarzem prywatnie, bo w zeszłym tyg lekarz na NFZ nawet się na nie nie spojrzał...
Ja w poprzedniej ciazy już przy końcu miałam leukocyty 20tys. Nie miałam żadnych badań i do dziś nie wiem dlaczego tak było 😩 a chodziłam prywatnie całą ciążę

Dzięki dziewczyny za miłe słowo. Na szczęście moja gin jest ordynatorem a położnictwie, więc od razu poszłam na USG na oddział i nie czekałam na żadnym sorze czy gdzieś. Byłam już tak pełna stresu. Bo ta krew była na prawdę żywo czerwona. I było jej sporo. Normalnie tak jakby mi się okres zaczął. Przyjechała moja mama i mnie zawiozła do szpitala bo ja się aż trzęsłam z nerwów. Poprosiłam o zwolnienie bo dziś jeszcze bym szła na nocke do pracy 🙈 dobra kładę się spać. Mam nadzieję,że już bez żadnych przygód w nocy.
Ja słyszałam, że w ciąży nie można na nocki pracować 🤪

Tu zdjecie mojego maluszka 😊 i @Kotciara mozesz mnie wpisac na 23.08 na prenatalne

Załączniki

• 3f7ffedd-72a9-413b-beee-5d42e399c48d.jpeg
    3f7ffedd-72a9-413b-beee-5d42e399c48d.jpeg
    30,1 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry