reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Póki co to małe przekroczenie ale obserwuj sobie to czy się nie powiększa. Kurcze u mnie leukocyty w poprzedniej ciąży były na poziomie 13 - 14 tys, gdzie norma jest chyba do 10. Teraz juz mam 14tys, jutro będę konsultować z lekarzem prywatnie, bo w zeszłym tyg lekarz na NFZ nawet się na nie nie spojrzał...
Dziękuję za cenną uwagę ✊🏻 Będę obserwować 🙂

reklama
Póki co to małe przekroczenie ale obserwuj sobie to czy się nie powiększa. Kurcze u mnie leukocyty w poprzedniej ciąży były na poziomie 13 - 14 tys, gdzie norma jest chyba do 10. Teraz juz mam 14tys, jutro będę konsultować z lekarzem prywatnie, bo w zeszłym tyg lekarz na NFZ nawet się na nie nie spojrzał...
Ja w poprzedniej ciazy już przy końcu miałam leukocyty 20tys. Nie miałam żadnych badań i do dziś nie wiem dlaczego tak było 😩 a chodziłam prywatnie całą ciążę

Dzięki dziewczyny za miłe słowo. Na szczęście moja gin jest ordynatorem a położnictwie, więc od razu poszłam na USG na oddział i nie czekałam na żadnym sorze czy gdzieś. Byłam już tak pełna stresu. Bo ta krew była na prawdę żywo czerwona. I było jej sporo. Normalnie tak jakby mi się okres zaczął. Przyjechała moja mama i mnie zawiozła do szpitala bo ja się aż trzęsłam z nerwów. Poprosiłam o zwolnienie bo dziś jeszcze bym szła na nocke do pracy 🙈 dobra kładę się spać. Mam nadzieję,że już bez żadnych przygód w nocy.
Ja słyszałam, że w ciąży nie można na nocki pracować 🤪

Tu zdjecie mojego maluszka 😊 i @Kotciara mozesz mnie wpisac na 23.08 na prenatalne

Załączniki

• 3f7ffedd-72a9-413b-beee-5d42e399c48d.jpeg
    3f7ffedd-72a9-413b-beee-5d42e399c48d.jpeg
    30,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry