reklama
Migdałkowa
Fanka BB :)
Nie, wręcz jedno i drugie mam wykluczone badaniami krwi. Nie wiem na jakiej podstawie ta R.. Wczoraj po pytaniu o sposób płacenia, sprawdziłam jak wyglądało to na mojej e-recepcie. Pamietam, że za te wszystkie leki „ciążowe” zostawiłam w aptece prawie 600 zł, więc nie rozkładałam tak wtedy tego na czynniki pierwsze. Ale może dobrze, że jest ta R, bo bym popłynęła jeszcze bardziej Jeśli będzie okazja to zapytam mojego lekarza o toOoo ryczały to tez ciekaw. Dopytywalas dlaczego tak?
A masz stwierdzona trombofilie albo zespół antyfosfolipidowy? Jaki lekarz Ci wypisuje? Dopytuje bo ja płace 100% bo lekarz pomimo ze widzi podstawę do brania to uważa ze refundacja mi nie przysługuje.
pestka339
Matko, zaraz wchodzę, ale mi wali serce..
Migdałkowa
W sumie stałam w korku ponad godzinę i miałam w tym miejscu pas bezpieczeństwa.. Tak pomyślałam przez moment, że może przez to, ale wydawało mi się to mało możliwe. Dzięki za podzielenie sięJa, zdarzył mi się w miejscu zastrzyku ogromny krwiak, który po kilku h zaczął krwawić, tylko u mnie przyczyną było najprawdopodobniej to, że spodnie ścisnęły to miejsce (akurat w tym miejscu był pasek od spodni)
XnetiX
Jest serduszko Poza tym, nie wiem nic Mówiłam że sprzęt tam jest kiepski, więc gin nawet nie próbował mierzyć. Na oko stwierdził, że wygląda na jakiś 6 tydzień. Umówię się już teraz prywatnie na następną wizytę, to będę wiedzieć więcej.
ladydaise
Cuuudownie gratulujeprzypomnisz który to dokładnie tydzień i dzień?Jest serduszko Poza tym, nie wiem nic Mówiłam że sprzęt tam jest kiepski, więc gin nawet nie próbował mierzyć. Na oko stwierdził, że wygląda na jakiś 6 tydzień. Umówię się już teraz prywatnie na następną wizytę, to będę wiedzieć więcej.
XnetiX
Według OM jakiś 6+4Cuuudownie gratulujeprzypomnisz który to dokładnie tydzień i dzień?
Nusia93
Nie chciała skierowania. Aby podałam ten kod co dostałam w SMS, wzięła dowod i tyle. Więc jak macie na kartce przez lekarza napisane jakie badania macie zrobić i to dodacie w pzu to Wam też przejdzieCzad! Super, że się udało bez problemu przeszło, nic nie pytali o skierowanie?
Kotciara
Moderator
GratulacjeJest serduszko Poza tym, nie wiem nic Mówiłam że sprzęt tam jest kiepski, więc gin nawet nie próbował mierzyć. Na oko stwierdził, że wygląda na jakiś 6 tydzień. Umówię się już teraz prywatnie na następną wizytę, to będę wiedzieć więcej.
reklama