reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ooo ryczały to tez ciekaw. Dopytywalas dlaczego tak?
A masz stwierdzona trombofilie albo zespół antyfosfolipidowy? Jaki lekarz Ci wypisuje? Dopytuje bo ja płace 100% bo lekarz pomimo ze widzi podstawę do brania to uważa ze refundacja mi nie przysługuje.
Nie, wręcz jedno i drugie mam wykluczone badaniami krwi. Nie wiem na jakiej podstawie ta R.. Wczoraj po pytaniu o sposób płacenia, sprawdziłam jak wyglądało to na mojej e-recepcie. Pamietam, że za te wszystkie leki „ciążowe” zostawiłam w aptece prawie 600 zł, więc nie rozkładałam tak wtedy tego na czynniki pierwsze. Ale może dobrze, że jest ta R, bo bym popłynęła jeszcze bardziej 😅 Jeśli będzie okazja to zapytam mojego lekarza o to ✊🏻

Ja, zdarzył mi się w miejscu zastrzyku ogromny krwiak, który po kilku h zaczął krwawić, tylko u mnie przyczyną było najprawdopodobniej to, że spodnie ścisnęły to miejsce (akurat w tym miejscu był pasek od spodni) 👀
W sumie stałam w korku ponad godzinę i miałam w tym miejscu pas bezpieczeństwa.. Tak pomyślałam przez moment, że może przez to, ale wydawało mi się to mało możliwe. Dzięki za podzielenie się ✊🏻

Jest serduszko 🥺💗 Poza tym, nie wiem nic 😂 Mówiłam że sprzęt tam jest kiepski, więc gin nawet nie próbował mierzyć. Na oko stwierdził, że wygląda na jakiś 6 tydzień. Umówię się już teraz prywatnie na następną wizytę, to będę wiedzieć więcej.
Cuuudownie gratuluje❤️przypomnisz który to dokładnie tydzień i dzień?

reklama
Do góry