reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ooo ryczały to tez ciekaw. Dopytywalas dlaczego tak?
A masz stwierdzona trombofilie albo zespół antyfosfolipidowy? Jaki lekarz Ci wypisuje? Dopytuje bo ja płace 100% bo lekarz pomimo ze widzi podstawę do brania to uważa ze refundacja mi nie przysługuje.
Nie, wręcz jedno i drugie mam wykluczone badaniami krwi. Nie wiem na jakiej podstawie ta R.. Wczoraj po pytaniu o sposób płacenia, sprawdziłam jak wyglądało to na mojej e-recepcie. Pamietam, że za te wszystkie leki „ciążowe” zostawiłam w aptece prawie 600 zł, więc nie rozkładałam tak wtedy tego na czynniki pierwsze. Ale może dobrze, że jest ta R, bo bym popłynęła jeszcze bardziej 😅 Jeśli będzie okazja to zapytam mojego lekarza o to ✊🏻

Ja, zdarzył mi się w miejscu zastrzyku ogromny krwiak, który po kilku h zaczął krwawić, tylko u mnie przyczyną było najprawdopodobniej to, że spodnie ścisnęły to miejsce (akurat w tym miejscu był pasek od spodni) 👀
W sumie stałam w korku ponad godzinę i miałam w tym miejscu pas bezpieczeństwa.. Tak pomyślałam przez moment, że może przez to, ale wydawało mi się to mało możliwe. Dzięki za podzielenie się ✊🏻

Jest serduszko 🥺💗 Poza tym, nie wiem nic 😂 Mówiłam że sprzęt tam jest kiepski, więc gin nawet nie próbował mierzyć. Na oko stwierdził, że wygląda na jakiś 6 tydzień. Umówię się już teraz prywatnie na następną wizytę, to będę wiedzieć więcej.
Cuuudownie gratuluje❤️przypomnisz który to dokładnie tydzień i dzień?

reklama
Do góry