Dolvit
Fanka BB :)
Ja mam za darmoMam pytanie do dziewczyn, które przyjmują heparyne, dostajecie receptę z kodem C i macie ja za darmo? Czy płacicie 100%?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam za darmoMam pytanie do dziewczyn, które przyjmują heparyne, dostajecie receptę z kodem C i macie ja za darmo? Czy płacicie 100%?
U mnie gdyby nie chwilowe bóle podbrzusza, wrażliwe piersi delikatne mdłości i senność nie do ogarnięcia było by super ❤ ale dla maluszka zniosę wszystko byle było wszystko dobrze.Cześć dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ? U mnie raz lepiej raz gorzej. Niby objawy zanikły mi jak rozpoczął się 7 tydzień ale momentami mam wrażenie ze wracają x2obecnie czuje się jak przejechana przez walec
Ja każdego dnia rano mam ndzieje że będzie lepiej.. dziś zaczęło się już od śniadania więc dzien zapowiada Się ciekawie tu trzeb pracować i nie Pokazać po sobie tych dolegliwości dżizess jeszcze dziś mam cały dzień spotkań. Mówisz że koło 7tyg jest lepiej? Oby...Cześć dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ? U mnie raz lepiej raz gorzej. Niby objawy zanikły mi jak rozpoczął się 7 tydzień ale momentami mam wrażenie ze wracają x2obecnie czuje się jak przejechana przez walec
Niewiem jaki kod ślę mam za darmoMam pytanie do dziewczyn, które przyjmują heparyne, dostajecie receptę z kodem C i macie ja za darmo? Czy płacicie 100%?
A masz stwierdzona trombofilie albo zespół antyfosfolipidowy? Jaki lekarz Ci wypisuje? Dopytuje bo ja płace 100% bo lekarz pomimo ze widzi podstawę do brania to uważa ze refundacja mi nie przysługuje.Ja mam za darmo
A masz stwierdzona trombofilie albo zespół antyfosfolipidowy? Jaki lekarz Ci wypisuje? Dopytuje bo ja płace 100% bo lekarz pomimo ze widzi podstawę do brania to uważa ze refundacja mi nie przysługuje.Niewiem jaki kod ślę mam za darmo
Ooo ryczały to tez ciekaw. Dopytywalas dlaczego tak?Ja dostałam zastrzyki (Clexane) na ryczałt R. Resztę leków: progesteron i steryd mam na 100%. Nie pamiętam już ile finalnie płaciłam za sam Clexane.
Ja dostałam ją za darmoMam pytanie do dziewczyn, które przyjmują heparyne, dostajecie receptę z kodem C i macie ja za darmo? Czy płacicie 100%?