Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziewczyny zaraz wchodzę. Trzymajcie kciuki bo zaraz porzygam się ze stresu....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiDziewczyny zaraz wchodzę. Trzymajcie kciuki bo zaraz porzygam się ze stresu....
O jak pięknie przydadzą sięTo u mnie było dokładnie to samo z pierwsza wizyta. Miała być wizyta kontrolna, a wyszło ze jednak była pierwsza wizyta w ciąży to trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę
Powodzenia!Dziewczyny zaraz wchodzę. Trzymajcie kciuki bo zaraz porzygam się ze stresu....
Miałaś wskazanie od psychiatry na cc? Bo ja też bardzo bym chciała cc, nie wyobrażam sobie rodzic SN, aż ciarek dostaje na samą myślCo do porodu, miałam cc takie "na życzenie" bardzo sobie chwalę. To była najlepsza decyzja ever. Poszłam na wyznaczony termin, cięcie i w 15 min miałam już córkę. Cała,zdrowa. Tydzień przede mną rodziła koleżanka sn, długo zwlekali i dziecko urodziło się w zamartwicy.
A doszłam do siebie mega szybko, nawet nie czułam,że miałam operację na brzuchu. Jeśli wszystko będzie szczęśliwie to też będę chciała CC
trzymam kciuki, czekam na wiesciDziewczyny zaraz wchodzę. Trzymajcie kciuki bo zaraz porzygam się ze stresu....
Super wieści gratuluję kiedy następna wizyta?Wszystko dobrze termin na 28 luty
Według usg 8.1 a OM 9.0 i tak według OM będziemy liczyć
Ale super wiadomośćWszystko dobrze termin na 28 luty
Według usg 8.1 a OM 9.0 i tak według OM będziemy liczyć