reklama
Wartaa
Początkująca w BB
Mi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tys oby też proroczyMatko ale miałam cudowny sen. Śniło mi się, że miałam usg i bobik miał ponad 2 cm, pięknie się rozwijał, pięknie biło mu serce i wprost widziałam na tym usg małe rączki, które do mnie machały.
Mam nadzieje, że to sen proroczy
dajboże
Fanka BB :)
U
A mi się śniło, że poszłam do lekarza a gin mi mówi, że gratuluje CZWAORACZKI. Oby nie proroczy!Mi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tys oby też proroczy
Kotciara
Moderator
Takie dylematy, to ja również mogłabym miećMi się śnił dylemat, czy wybrać prace za 17 tys na miesiąc czy za 20 tys oby też proroczy
O matko, ja już podziękuje za ciąże mnogą. Chociaż zawsze chciałam mieć bliźniakiU
A mi się śniło, że poszłam do lekarza a gin mi mówi, że gratuluje CZWAORACZKI. Oby nie proroczy!
ladydaise
Dziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...
dajboże
Nie popadaj w paranoje. Wszystko dzieje się od ILOŚCI a nie produktu. Podejrzewam, że nie zjadłaś go kilogram tylko kilka gramów, więc spokojnie. Teraz już wiesz - jesteś mądrzejsza. Nie popadajmy w skrajnośćDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...
ladydaise
Dżizes od tej ciąży to i rozum szwankujeNie popadaj w paranoje. Wszystko dzieje się od ILOŚCI a nie produktu. Podejrzewam, że nie zjadłaś go kilogram tylko kilka gramów, więc spokojnie. Teraz już wiesz - jesteś mądrzejsza. Nie popadajmy w skrajność
Kotciara
Moderator
Nie, bez przesady. Ograniczyłam kofeinę, nie pije alkoholu, nie pale, myje dokładnie owoce i warzywa, nie jem surowizny i łykam sumiennie wszystkie witaminki. Nie będę dodatkowo analizować każdego składniku mojej diety, szczególnie że ta jest na pewno w tym momencie uboga... ale nic innego mi nie wchodziDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...
dajboże
Dokładnie. Nie ma co. Ja miałam ostatnio takie młodości, że jedyne co mogłam przełknąć to parówki, których zazwyczaj nie jadam - bo wiadomo - produkt przetworzony etc. No, ale jak mus to musNie, bez przesady. Ograniczyłam kofeinę, nie pije alkoholu, nie pale, myje dokładnie owoce i warzywa, nie jem surowizny i łykam sumiennie wszystkie witaminki. Nie będę dodatkowo analizować każdego składniku mojej diety, szczególnie że ta jest na pewno w tym momencie uboga... ale nic innego mi nie wchodzi
reklama
marlusia
Nie, jem normalnie oprócz oczywiście zakazanych rzeczy surowych itp. Chociaż ostatnio się walnęłam bo kupiłam camembert i z przyzwyczajenia już nie popatrzyłam czy na mleku pasteryzowanym, a nie był No ale trudno przeczytałam jak zjadłam a kawkę pije w miarę normalnie, chociaż nie powiem, że samo z siebie mnie odrzuca od tej popołudniowej i jakoś przeżywam do wieczora przed pierwsza ciąża uwielbiałam zielona herbatę piłam po 2 dziennie w pracy, a w ciąży mnie od niej tak odrzuciło, ze jak łyknęłam to prawie zwróciłam a potem się dowiedziałam, że nie wolno jej pic więc organizm sam wiedział co robićDziewczyny, czy Wy bardzo analizujecie to co jecie? Chyba popadam w paranoje :*( dzisiaj poczytałam w necie co można a czego nie można jeść...I tam mdzi. Okazuje się, że moje codzienne jogurty z świeżymi owocami i cynamonem są zakazane tzn. Cynamon...i teraz łeb sobie nabiłam bo generalnie używam go dość często do tej pory...wczoraj nawet dodatkowo zeżarłam muffinki marchewkowe oczywiście z cynamonem...