reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Melduję że jestem po wizycie ;)
Mało ci pamiętam szczegóły z tych nerw ale.. jest pęcherzyk, jest ciałko żółte nawet Maleńki zarodek.. wszystko prawidłowo umiejscowione i rozmiarowi książkowe ( mówiła wymiary ale nie zapiętałam)...niestety jest mały krwiak i może ale nie musi pojawić się krwawienie:( i tym się martwie:( kolejne usg 1.08
Uffff mega mi ulżyło :)
Pięknie ❤️ gratulacje❤️

reklama
Mało ci pamiętam szczegóły z tych nerw ale.. jest pęcherzyk, jest ciałko żółte nawet Maleńki zarodek.. wszystko prawidłowo umiejscowione i rozmiarowi książkowe ( mówiła wymiary ale nie zapiętałam)...niestety jest mały krwiak i może ale nie musi pojawić się krwawienie:( i tym się martwie:( kolejne usg 1.08
który tydzień ?

Super! ❤️

Niestety pracy serca nie ma czy się pojawi niewiadomo w czwartek po południu mam przyjść drugi raz do szpitala bo akurat moja doktor ma dyżur. Pytanie czy się pojawi bo ja już w to chyba nie wierze
Z tą wielkością to tak jak piszą dziewczyny - 2 dni mogą zrobić ogromną różnicę. 3mam kciuki za czwartek w takim razie!

Ja robię tylko USG tak jak w 1 ciąży. Już tu ceny pisałam, ale nie pamietam do końca, chyba 250zl I, a II i III 400 czy 450 🤔

Moja ma prawie 4 lata i ciągle ją bolą nóżki i chce na rączki także nie pocieszę 🫣
Mnie dziś też już ciągnie brzuch bo byłyśmy na zakupach i też ciagle to do wózka to do auta, a już 2dychy prawie waży 🙈
O matko to dopiero Ci współczuję😱 dwie dychy to już niezła waga🙈 i fakt - ani trochę mnie nie pocieszyłaś 😅

Hej dziewczyny, ja co prawda dzisiaj zrobiłam test, jestem 9dpo i wyszła blada kreska, 6 dni przed @ więc wychodzi, że mogę zostać kwietniową mamą, ale przejrzałam trochę Wasz wątek i nie wiem czy słyszałyście o braniu acardu w ciąży. Teraz to byłoby moje trzecie dziecko. Mam w domu 5 letnią córkę, 2 lata temu poroniłam w 7tc, trzecia ciąża to teraz moja roczna druga córa i z nią też bałam się o każdy dzień. Dostałam dupka od mojej gin, bo o to prosiłam, ale ona mówiła, że mam brać acard od pozytywnego testu. Przeszukałam wątki i wielu ginekologów właśnie zaleca branie acardu, bo poprawia przepływy, niweluje powstanie krwiaków właśnie itd. Tak tylko wtrącam, bo zamierzam też stosować w tej ciąży. Nie wiem czy to był przypadek, czy duphaston czy faktycznie wpływ miał ten acard, ale wolę się zabezpieczyć i brać. Nie zaszkodzi. 😄 Od razu gratuluję wszystkim i trzymam kciuki za piękne i zdrowe fasolki.

Hej dziewczyny, ja co prawda dzisiaj zrobiłam test, jestem 9dpo i wyszła blada kreska, 6 dni przed @ więc wychodzi, że mogę zostać kwietniową mamą, ale przejrzałam trochę Wasz wątek i nie wiem czy słyszałyście o braniu acardu w ciąży. Teraz to byłoby moje trzecie dziecko. Mam w domu 5 letnią córkę, 2 lata temu poroniłam w 7tc, trzecia ciąża to teraz moja roczna druga córa i z nią też bałam się o każdy dzień. Dostałam dupka od mojej gin, bo o to prosiłam, ale ona mówiła, że mam brać acard od pozytywnego testu. Przeszukałam wątki i wielu ginekologów właśnie zaleca branie acardu, bo poprawia przepływy, niweluje powstanie krwiaków właśnie itd. Tak tylko wtrącam, bo zamierzam też stosować w tej ciąży. Nie wiem czy to był przypadek, czy duphaston czy faktycznie wpływ miał ten acard, ale wolę się zabezpieczyć i brać. Nie zaszkodzi. 😄 Od razu gratuluję wszystkim i trzymam kciuki za piękne i zdrowe fasolki.
Tak, potwierdzam, ja też na Acardzie od pozytywnego testu ✊🏻🙂

Ehh a mnie przy okazji badań podkusiło na zrobienie dziś bety i wynik wyszedł słaby :/
Przyrost tylko 53% . Biorąc pod uwagę całokształ (np. ustąpienie objawów itp) to nie wietrzę sukcesu na jutrzejszym badaniu :(

reklama
Niestety pracy serca nie ma czy się pojawi niewiadomo w czwartek po południu mam przyjść drugi raz do szpitala bo akurat moja doktor ma dyżur. Pytanie czy się pojawi bo ja już w to chyba nie wierze
Spokojnie ma jeszcze czas🫶 w czwartek będzie serduszko zobaczysz ❤️
Cudowne wieści 😍

Do góry