reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja mam za tydzień, bo miałam wcześniej umówiona, a nie ma terminu na przełożenie. Zobaczymy ci będzie, zresztą i tak ciężko mi będzie nawet ten tydzień wytrzymać 😉
Noooo.. masakra jak jeden czy dwa tygodnie robią różnicę! Dziewczyny już tutaj z serduszkami i ponadcentymetrowymi fasolami, a my nawet nie wiemy co w trawie piszczy 🤣

reklama
A które z was jeszcze nie były na żadnej wizycie? Ja dziś z OM 6+0, wizyta dopiero w czwartek. Jakoś tak przez to, że jeszcze nie widziałam nawet pęcherzyka to nie czuję kompletnie tego, że jestem w ciąży. Poza tym, mój 15 miesięczny syn bardzo pilnuje, żebym się zbytnio nie nudziła i nie miała czasu na myślenie o tym 😂
Też nie byłam. Idę jak będzie 7+1, to jeszcze 1,5 tygodnia... Dam radę :) Właśnie urlop zaczęłam, mąż w ostatniej chwili też dostał wolne. Nigdzie nie jedziemy, będziemy delektować się nowym domem 😊 Może na 2 dni nad morze wyskoczymy? Tak czy inaczej, czas szybko zleci

Mam pytanie do dziewczyn z migrenami: czy rozważałyście akupunkturę? W ciąży jest bezpieczna, jak najbardziej wskazana a w temacie migren działa cuda 😍 Działa też na nadmierne mdłości 🙂

Też nie byłam. Idę jak będzie 7+1, to jeszcze 1,5 tygodnia... Dam radę :) Właśnie urlop zaczęłam, mąż w ostatniej chwili też dostał wolne. Nigdzie nie jedziemy, będziemy delektować się nowym domem 😊 Może na 2 dni nad morze wyskoczymy? Tak czy inaczej, czas szybko zleci
Udanego urlopu ♥️

Też czekamy na męża (kierowca wyjeżdża na dwa tygodnie, tydzień w domu),ale teraz wraca w przyszłą sobotę i zaczyna urlop dwa tygodnie. 2 sierpnia mam wizytę będzie to 8tc (powinien być)
W ostatniej ciąży tej obumarłej co szłam na wizytę były 3 to zarodek rósł o dzień,dwa aż w końcu na ostatniej kompletnie nic :(
Ale teraz próbuje nie dopuszczać takiej myśli chociaż jest okropnie ciężko

reklama
Do góry