marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
zaraz jajko zniose.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to doskonałe wiem co czujesz... Miałam ten sam problem. Ale wyszła mi wysoka awidnośćna cytomegalowirus, wyszlo mi igg i igm dodatnio i lekarz mowil ze trzeba sprawdzic kiedy przeszlam.
A sprawdzałaś online? Oni często SMS wysyłają jak wyniki już dawno są. Ja ostatnio miałam wynik ok 15 a SMS był o północyhej która robiła badania krwi w piątek w alabie o ktorej miałyście wynik bo juz jest prawie 21 a wyniku dalej brak
Łącze Się z Tobą w "bólu"...też mnie to czeka a znoszę tak jak Ty...trzymam kciukiTrzymajcie kciuki za mnie jutro idę na glukozę. Macie jakieś rady ?
Biorę męża na wsparcie bo obecnie wciąż źle się czuje i jest mi słabo więc nie wiem czy to przeżyje. I czy nie zwymiotuje
Trzymajcie kciuki za mnie jutro idę na glukozę. Macie jakieś rady ?
Biorę męża na wsparcie bo obecnie wciąż źle się czuje i jest mi słabo więc nie wiem czy to przeżyje. I czy nie zwymiotuje
Weźcie sobie poduszeczkiŁącze Się z Tobą w "bólu"...też mnie to czeka a znoszę tak jak Ty...trzymam kciuki
WitamyWitajcie marcowe mamy mam nadzieje ze tez będę takąwczoraj beta 11100 14.05 936 wg mnie jest to 5+5 idę w poniedziałek do lekarza czy będzie coś widoczne?
wspaniałe wieściJstem po wizycietej na NFZ. Zarodek jest, tętno też. Ale
ja nie wiem nie może chyba być tak,że wyjdę zadowolona z wizyty... Eh byłam na USG lekko ponad tydzień temu i było niby 5+3 z pomiarów. Dziś wizyta tydzień i dwa dni od tamtej i tak jest wszystko ale według jej wyliczeń 6+1
to co ta ciąża stoi w miejscu? Wolno się rozwija? Crl 0.44. Nie mam pojęcia jaki wymiar na pecherzyk bo go chyba nie zmierzyła... We wtorek idę prywatnie,może coś więcej się dowiem . Z plusów dostałam skierowanie na te badania krwi, więc to będzie z głowy
O jak pięknieJestem już po... Zobaczyłam całe 1.24 cm człowieka i pięknym serduchem. Według USG 7.3 ..termin porodu bez zmian 7.03. to z tych dobrych wieści.
Z gorszych podejrzenie cukrzycy ciążowej. I o ile mi miałam za dwa tygodnie zrobić już badanie glukozy z obciążeniem . To Pani doktor jednak to przemyślala i stwierdziła że mam zrobić natychmiast . Jutro jadę na to badanie
Czyli po części byłaś smoczkiemGratuluje wszystkim dzisiejszych wyników!
@AnielkoweLove co do karmienia: ja karmiłam cała druga ciąże, równo do dnia porodu. Miała 18 miesięcy. Pojechałam na porodówkę mała została z tata i jak wróciłam to ona całkiem zapomniała ze cyc był jej. Oczywiście mleka to tam raczej nie było w ciąży, bardziej ssanie z przyzwyczajenia.
Na dodatek nie umiałam jej uśpić wcześniej w żaden inny sposób.
Jedyne co to bardzo bałam się tandemu ale jakoś nie umiałam odstawić.
Jeśli nie ma zastrzeżeń lekarza to może nie rób sobie ciśnienia ze musisz odstawic i kropka a jakoś przyjdzie.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to glukoza cytrynowa jest znośna do picia,wchodzi jak lemoniadkaTrzymajcie kciuki za mnie jutro idę na glukozę. Macie jakieś rady ?