reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Hej , jestem Paulina i mam 30 lat :) to moja pierwsza ciąża. Chyba udało nam się w Boże Ciało :) test robiłam we wtorek jak się 4 dni spóźniała miesiączka ,II kreska od razu czerwona jak byk wyszła 🥹🥹 co do objawów to oprócz tego że trochę więcej siusiu i piersi bolesne chociaż nie tak bardzo jak potrafiły być przed miesiączką i lekkie mdłości (chyba że to już w mojej głowie ) 😜 i brzuch boli jak by zaraz miesiączka miała przyjść i to mnie martwi :( jutro mam wizytę u ginekologa prywatnie ( , wyobraźcie sobie że na NFZ nigdzie nie mam miejsca a jak już to na wrzesień chciały mnie umówić ,mam dosyć ciężką pracę bo dużo dźwigania schylania itp i na 3 zmiany :( dla tego jak się potwierdzi ciąża wolała bym już zostać w domu i się nie narażać nie potrzebnie ...

reklama
Jak tam się dzisiaj czujecie Dziewczyny? 😊
Ja się czuję ogólnie dobrze, czuję podbrzusze i wyczulona na zapachy jestem przez co ciągnie mnie na wymioty czasem :D
Oj żeby tak się właśnie dało wyspać na zapas. A powiedzcie długo starałyście się o dzidziusia? Bo ja z Mężem bardzo długo prawie 4 lata po wizytach u różnych lekarzy specjalistów i klinikach, po roku przerwy od starań i zamienieniu lekarza u siebie w mieście bardzo polecanego udało się po trzech miesiącach. Pewnie dlatego tak panikuję do pierwszej wizyty chyba będę robiła będę co dwa dni, bo jeszcze w to nie wierzę i bardzo się boję...
My 14 miesiący, ale problemy ze zdrowiem hormonami itd mam lecze od 4 lat

Jeśli chodzi o objawy to ja właśnie też nie mam aż takich piersi lekko bolą, ale np mniej jak przed miesiączką, i czasem też właśnie podbrzusze się odzywa, ale to jest chyba normalne z tego co czytałam 😊
Musimy być dobrej myśli ❤️

Hej , jestem Paulina i mam 30 lat :) to moja pierwsza ciąża. Chyba udało nam się w Boże Ciało :) test robiłam we wtorek jak się 4 dni spóźniała miesiączka ,II kreska od razu czerwona jak byk wyszła 🥹🥹 co do objawów to oprócz tego że trochę więcej siusiu i piersi bolesne chociaż nie tak bardzo jak potrafiły być przed miesiączką i lekkie mdłości (chyba że to już w mojej głowie ) 😜 i brzuch boli jak by zaraz miesiączka miała przyjść i to mnie martwi :( jutro mam wizytę u ginekologa prywatnie ( , wyobraźcie sobie że na NFZ nigdzie nie mam miejsca a jak już to na wrzesień chciały mnie umówić ,mam dosyć ciężką pracę bo dużo dźwigania schylania itp i na 3 zmiany :( dla tego jak się potwierdzi ciąża wolała bym już zostać w domu i się nie narażać nie potrzebnie ...
Cześć! ☺️
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, może uda się, że lekarz zobaczy już chociaż pęcherzyk ☺️

Ja w zasadzie w tym cyklu nie brałam pod uwagę tego, że może si udać dlatego, że mąż był chory brał antybiotyk a to jednak osłabia i organizm i nasienie, a tu taka niespodzianka i spełnienie największego marzenia ❤️

Ja w zasadzie w tym cyklu nie brałam pod uwagę tego, że może si udać dlatego, że mąż był chory brał antybiotyk a to jednak osłabia i organizm i nasienie, a tu taka niespodzianka i spełnienie największego marzenia ❤️
Ja planowałam nowego lekarza z kliniki, badania nasienia (powtórka) i drożność jajowodów :D

Myśle że będzie dobrze:) okres już w sumie 6 dzień nie ma w nigdy się tak nie miałam , ogólnie miesiączki regularne , tylko u mnie problem jest z migrenami ,mam co miesiąc, teraz jeśli się okaże że jestem 🤰 i 3 dni ostrej migreny bez żadnej tabletki łagodzącej to mnie przeraża chyba najbardziej w tym wszystkim 😓

reklama
Do góry