reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny a czy Wam się zdarzały brązowe plamienia? Jak pisalam jestem teraz 4+0, od wczoraj mam brazowe plamienia i mimo że wiem, że to może byc nic to świruje...

Progesteron badałam w poniedziałek i było 40ng wiec to na pewno nie przez niedobór.
Ja miałam takie kilka dni temu, ale jednorazowo :)
Dziewczyny, czy Wy też chodzicie poddenerwowane? Normalnie nie mogę sobie poradzić dziś sama że sobą wrrr
U mnie narazie wszystko ok 😀

reklama
ogólnie tego nie zauważam, nie licząc momentów, kiedy partner mnie irytuje. Ale wczoraj mówiłam o ciąży Mamie i szefowej. Za każdym razem z tych emocji stresu itp. się popłakałam. Biedne myślały, że jakąś tragiczną wieść chce przekazać
Mnie właśnie dziwnym cudem partner prawie ciagle irytuje 😂 a w pracy jestem tykającą bombą

Dziewczyny a czy Wam się zdarzały brązowe plamienia? Jak pisalam jestem teraz 4+0, od wczoraj mam brazowe plamienia i mimo że wiem, że to może byc nic to świruje...

Progesteron badałam w poniedziałek i było 40ng wiec to na pewno nie przez niedobór.
W sumie to dokładnie w przewidywanym dniu @ miałam jednorazowe brązowe plamienie, podobno właśnie wtedy często się zdarza 😌

Tak, miałam w poprzednich ciążach takie plamienia. Jeśli będą cie niepokoić i nasilać, ból brzucha to skonsultuj z lekarzem, ale po 1-2dni powinny ustąpić.
A beta jaka?
17.07 - 12 dpo
Beta 42.34
Prog 41.40

19.07 - 14 dpo
Beta 178.4

Jak się będą nasilać to będę kombinowała lekarza. Brzuch mnie jakoś nie boli, tylko coś pociągnie raz na czas. Wszytsko się tam zmienia, więc myślę że to normalne.

Ja cały dzień nic nie robie... siedzę i leze na zmianę. I mi się ma na wszystko. Wiecznie buszuje w lodówce i zjem czegoś kawałek zaraz twierdzę, że to nie to i sięgam po cos innego 🤫 mąż mówi, że to będzie ciężki rok i nie wie czy nie będzie lepiej jak sobie na razie na dworze rozbije namiot i tak zamieszka 😅

Mnie właśnie dziwnym cudem partner prawie ciagle irytuje 😂 a w pracy jestem tykającą bombą
To ja mam to samo :) czuje się tak nabuzowana od środka że szok
17.07 - 12 dpo
Beta 42.34
Prog 41.40

19.07 - 14 dpo
Beta 178.4

Jak się będą nasilać to będę kombinowała lekarza. Brzuch mnie jakoś nie boli, tylko coś pociągnie raz na czas. Wszytsko się tam zmienia, więc myślę że to normalne.
Mnie jajniki bolały do wczoraj, a teraz tylko takie dziwne bomblowanie czuję w dole brzucha :)
Gin zaleciła nodze 3x dziennie
17.07 - 12 dpo
Beta 42.34
Prog 41.40

19.07 - 14 dpo
Beta 178.4

U mnie bol jajników był do wczoraj, a poza tym czuje takie dziwne bomblowanie w dole brzucha:)
Gin zaleciła nospe 3xdziennie

reklama

Tak, ja miałam w 4+4 rano brązowe plamienie przy podcieraniu. Założyłam sobie wkładkę i jeszcze troszkę tam coś się zebrało. Potem w ciągu dnia jeszcze raz przy podcieraniu, ale to już była żywa krew. I tyle, więcej się nie powtórzyło, a beta urosła, prog też w miarę ok, także nie szłam z tym do lekarza.

Do góry