reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Brawo do przyzwyczajenia ja teraz 2 ciążę teraz robię zastrzyki od początku 4 tygodnia do końca ciąży. A jakie witaminy bierzecie ja postawiłam na pregne plus dobrze ja przyswajam
Ja tak samo biorę pregne plus, w poprzedniej ciąży też brałam te witaminy, ale podczas karmienia piersią zmieniłam za radą pediatry na omegamed :)

Powiedział że pecherzyk odpowiada 4tydz.+2 dnZobacz załącznik 1547960
A zarodek 5+5 i że pecherzyk trochę maly. Serce bije. Mówił że na tym etapie czasem tak jest i wtedy się wyrównuje ale co mam w głowie to moje. I jak sprawdzałam usg z poprzedniej ciazy to mam zapisane na usg GS 7.3mm odpowiada 5tydz. 0dn.
Także beż sensu że 12mm odpowiada 4+2
Tak wygląda moje usg z zeszłego tygodnia.
Powiedział że pecherzyk odpowiada 4tydz.+2 dnZobacz załącznik 1547960
A zarodek 5+5 i że pecherzyk trochę maly. Serce bije. Mówił że na tym etapie czasem tak jest i wtedy się wyrównuje ale co mam w głowie to moje. I jak sprawdzałam usg z poprzedniej ciazy to mam zapisane na usg GS 7.3mm odpowiada 5tydz. 0dn.
Także beż sensu że 12mm odpowiada 4+2
Tak wygląda moje usg z zeszłego tygodnia.
Ja staram się jednak ufać lekarzom, są i konowały ale dalej myśle ze maja większa medyczna wiedzę od nas i jeśli mówi, że czasem tak jest to widocznie tak jest. Głowa do góry Kochana i myśl o tym ze jest echo. :*

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj decydująca wizyta. Byłam w sobotę na IP z powodu plamień (żywą krwią)... dobra informacja - jest serce, zła bije 104/min. To się może rozwinąć, albo dobrze albo.... Więc dzisiaj 10:45 wszystko się okaże....
Trzymajcie kciuki!
Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki 🥺

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj decydująca wizyta. Byłam w sobotę na IP z powodu plamień (żywą krwią)... dobra informacja - jest serce, zła bije 104/min. To się może rozwinąć, albo dobrze albo.... Więc dzisiaj 10:45 wszystko się okaże....
Trzymajcie kciuki!
Ojej! To trzymam mocno kciuki! 🤞🤞🤞

reklama
Do góry