reklama
Ania936
Fanka BB :)
Ja tak samo biorę pregne plus, w poprzedniej ciąży też brałam te witaminy, ale podczas karmienia piersią zmieniłam za radą pediatry na omegamedBrawo do przyzwyczajenia ja teraz 2 ciążę teraz robię zastrzyki od początku 4 tygodnia do końca ciąży. A jakie witaminy bierzecie ja postawiłam na pregne plus dobrze ja przyswajam
Kotciara
Moderator
Ja biorę niezmiennie Puerie UnoBrawo do przyzwyczajenia ja teraz 2 ciążę teraz robię zastrzyki od początku 4 tygodnia do końca ciąży. A jakie witaminy bierzecie ja postawiłam na pregne plus dobrze ja przyswajam
Momof2!
Zaciekawiona BB
Powiedział że pecherzyk odpowiada 4tydz.+2 dnZobacz załącznik 1547960
A zarodek 5+5 i że pecherzyk trochę maly. Serce bije. Mówił że na tym etapie czasem tak jest i wtedy się wyrównuje ale co mam w głowie to moje. I jak sprawdzałam usg z poprzedniej ciazy to mam zapisane na usg GS 7.3mm odpowiada 5tydz. 0dn.
Także beż sensu że 12mm odpowiada 4+2
Tak wygląda moje usg z zeszłego tygodnia.
Ja staram się jednak ufać lekarzom, są i konowały ale dalej myśle ze maja większa medyczna wiedzę od nas i jeśli mówi, że czasem tak jest to widocznie tak jest. Głowa do góry Kochana i myśl o tym ze jest echo. :*Powiedział że pecherzyk odpowiada 4tydz.+2 dnZobacz załącznik 1547960
A zarodek 5+5 i że pecherzyk trochę maly. Serce bije. Mówił że na tym etapie czasem tak jest i wtedy się wyrównuje ale co mam w głowie to moje. I jak sprawdzałam usg z poprzedniej ciazy to mam zapisane na usg GS 7.3mm odpowiada 5tydz. 0dn.
Także beż sensu że 12mm odpowiada 4+2
Tak wygląda moje usg z zeszłego tygodnia.
Marcia 1983
Ja mam 7+2Witam się z wami dziś w 7+0 Robi się coraz poważniej
dajboże
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj decydująca wizyta. Byłam w sobotę na IP z powodu plamień (żywą krwią)... dobra informacja - jest serce, zła bije 104/min. To się może rozwinąć, albo dobrze albo.... Więc dzisiaj 10:45 wszystko się okaże....
Trzymajcie kciuki!
Trzymajcie kciuki!
Kotciara
Moderator
Trzymam bardzo bardzo mocno kciukiHej dziewczyny, u mnie dzisiaj decydująca wizyta. Byłam w sobotę na IP z powodu plamień (żywą krwią)... dobra informacja - jest serce, zła bije 104/min. To się może rozwinąć, albo dobrze albo.... Więc dzisiaj 10:45 wszystko się okaże....
Trzymajcie kciuki!
Alabama89
Ojej! To trzymam mocno kciuki!Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj decydująca wizyta. Byłam w sobotę na IP z powodu plamień (żywą krwią)... dobra informacja - jest serce, zła bije 104/min. To się może rozwinąć, albo dobrze albo.... Więc dzisiaj 10:45 wszystko się okaże....
Trzymajcie kciuki!
Belferka
Dzielna jesteś!W ogóle chwale się - zrobiłam sobie dziś pierwszy zastrzyk SAMA Dosłownie myślałam, że zwymiotuje patrząc na tą igłę ale się przemogłam i nawet aż tak nie bolało
reklama
Belferka
Ja dopiero 5+2! Niby dwa tygodnie różnicy, a tak wam zazdroszczę, że już pierwsze wizyty w większości są za wami!Witam się z wami dziś w 7+0 Robi się coraz poważniej