reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Oj znam te dramy🤣 lepiej nie ryzykować🙈 współczuję braku windy. Moja mama mieszka w bloku na 3 pietrze i jak ją czasen odwiedzamy to po wyjściu na góre z mała na rękach jestem już cała spocona jak po maratonie 🤣
Jak sobie radzisz z wózkiem? Masz go gdzieś "zaparkowany" na parterze?
my tez mieszkamy na 3 pietrze i ja jak wychodze sama to musze sie zatrzymywac bo serce chce mi wyskoczyc 😁 pewnie sie wyprowadzimy do innego mieszkania/domu i juz napewno nie bedzie to 3 pietro bo to jest katastrofa chociazby nawet duze zakupy wniesc na gore

reklama
Ja dzis przekazalam informacje dzieciom o ciazy 🙂 bylo smiesznie jak otwierali pudelko ze zdjeciem usg i malutkimi skarpetkami, wszyscy sie ciesza ze bedzie dzidzius, oczywiscie juz byly pytania czy to chlopiec czy dziewczynka, jak bedzie mialo na imie, kiedy urodze, czy mi urosnie brzuch itd 😁 ulzylo mi bardzo ze sie juz nie musze ukrywac z tabletkami, zastrzykami i mowic ze mnie boli brzuch i dlatego leze 🙂

Ja dzis przekazalam informacje dzieciom o ciazy 🙂 bylo smiesznie jak otwierali pudelko ze zdjeciem usg i malutkimi skarpetkami, wszyscy sie ciesza ze bedzie dzidzius, oczywiscie juz byly pytania czy to chlopiec czy dziewczynka, jak bedzie mialo na imie, kiedy urodze, czy mi urosnie brzuch itd 😁 ulzylo mi bardzo ze sie juz nie musze ukrywac z tabletkami, zastrzykami i mowic ze mnie boli brzuch i dlatego leze 🙂
Ooo ja tez powiedziałam córce 4letniej.
Dlatego, że ma kryzys ostatnio i jak zobaczy robaka na schodach czy cokolwiek z owadów to trzeba ją wnosić po schodach. ( 1pietro ) . Wcześniej mówiłam że bolą mnie plecy ale ostatnio już stwierdziła że nie widać żeby mnie plecy bolały. Jak jej powiedziałam to powiedziała że chętnie podzieli się z bratem pokojem ale musi mieć w pokoju dużo papieru i ścierek, a jak zapytałam dlaczego to powiedziała że jak brat jej zapluje wszystkie zabawki to będzie musiała wszystko wycierać 😃💕

Dziewczyny a ja w nocy to myślałam, że oszaleje😩 najpierw było mi tak gorąco, że myślałam, że się rozpuszczę z gorąca po czym nagle poczułam takie zimne dreszcze, że musiałam się przykryć po samą szyje. Jak się przebudziłam to byłam cała mokra ale to tak mokra, że aż musiałam isc się w nocy przemyć z tego potu 🙈

Hej mamusie, ja się witam po ciężkim weekendzie. W czwartek po 10 h stania w pracy plamienie które było krótkie i mało obfite, przeszło jeszcze tego samego wieczora. Wczoraj tak samo pracowałam stojąc przez 10h a później poszłam na imprezę urodzinowa i koło północy zobaczyłam na wkładce średnia plamkę krwi, dziewczyny gdybyście widziały moje przerażenie 😳natychmiast usiadłam i nie podniosłam się z miejsca, lekarz nie odbierał wiec wzięłam na własna odpowiedzialność 1tab duphastonu. Biorę go 3x dziennie wiec to była 4 tabletka tego dnia. Cały czas siedziałam i jak tylko chodziłam do łazienki nie było już krwi a plamienie, było go mało ale jednak, gęste i ciemnobrązowe, do teraz jest go troszeczkę ale coraz mniej😭😳Mam torbiel na jajniku, nadzerke Wiec liczę ze to może być przyczyna😭 lekarz odpisał żeby leżeć i brać dalej 3x duphaston a jak pojawi się krwawienie natychmiast do szpitala, we wtorek na 7:50 mam wizytę i modlę się żeby był tam zarodek i serduszko😭

Hej mamusie, ja się witam po ciężkim weekendzie. W czwartek po 10 h stania w pracy plamienie które było krótkie i mało obfite, przeszło jeszcze tego samego wieczora. Wczoraj tak samo pracowałam stojąc przez 10h a później poszłam na imprezę urodzinowa i koło północy zobaczyłam na wkładce średnia plamkę krwi, dziewczyny gdybyście widziały moje przerażenie 😳natychmiast usiadłam i nie podniosłam się z miejsca, lekarz nie odbierał wiec wzięłam na własna odpowiedzialność 1tab duphastonu. Biorę go 3x dziennie wiec to była 4 tabletka tego dnia. Cały czas siedziałam i jak tylko chodziłam do łazienki nie było już krwi a plamienie, było go mało ale jednak, gęste i ciemnobrązowe, do teraz jest go troszeczkę ale coraz mniej😭😳Mam torbiel na jajniku, nadzerke Wiec liczę ze to może być przyczyna😭 lekarz odpisał żeby leżeć i brać dalej 3x duphaston a jak pojawi się krwawienie natychmiast do szpitala, we wtorek na 7:50 mam wizytę i modlę się żeby był tam zarodek i serduszko😭
Wiesz to faktycznie może być przez torbiel i nadżerkę. Dopóki nie boli cię brzuch taki tępy ból i nie ma żywej krwi nie ma czym się martwić😊

U mnie chyba będzie powtórka z 1 ciąży , nic nie mogę zjeść bo natychmiast zwracam 😩 to okropne bo mam dwoje dzieci małych w domu a chodzę po ścianach 🤨
Współczuję ja mam tak, że mnie muli momentami w ciągu dnia ale jak sobie raz zwymiotuje to jest ok ale wiem co czujesz miałam to przy 1 ciąży😩

reklama
Do góry