reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
jak ja nie nawidze takich lekarzy wrrr, przy ostatnim poronieniu uslyszalam ze juz mam duzo dzieci i moge przestac juz zachodzic w ciaze... akurat w tamtym momencie kiedy stracilam dziecko wlasnie to chcialam uslyszec. Moze poszukaj innego lekarza na nfz jesli chcesz prowadzic ciaze u 2 lekarzy 🙂
Nie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tyle 🤷🏼‍♀️ bo to nie na moje nerwy

Nie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tyle 🤷🏼‍♀️ bo to nie na moje nerwy
A na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniej :)

A na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniej :)
Niestety ale nie 😔 no ale trudno, już przeżyje te kilka stówek za badania a takie podstawowe jak morfologia/mocz będę starała się dostać od rodzinnego - ale dopiero od sierpnia, bo teraz jest na urlopie 🫠

Kiedy powinnaś dostać miesiączkę? Wiesz kiedy miałaś owulację? Widać MOŻE (bo nie musi) być cokolwiek dopiero przy becie ok.1000. Badałaś betę?
No właśnie rano badałam ale dopiero jutro mam wyniki :/ i nie zrobię po 48 bo w sobotę mają nieczynne ;/

reklama
Do góry