reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Może lekarz ma kiepski sprzęt i nie było widać. No nie wiem. W każdym razie pęcherzyk żółtkowy musi się pojawić do 25mm wielkości pęcherzyka ciążowego, także jeszcze jest czas na spokojnie.
Pęcherzyk żółciowy pojawia się od 5 tyg +2 dni do 5 tyg +5 dni zazwyczaj, gdy pęcherzyk ciążowy ma średnicę od 8-10mm. Natomiast gdy pęcherzyk ciążowy osiągnie już 25 mm i nie ma pęcherzyka żółciowego wtedy świadczy to o pustym jaju płodowym.

reklama
Pęcherzyk żółciowy pojawia się od 5 tyg +2 dni do 5 tyg +5 dni zazwyczaj, gdy pęcherzyk ciążowy ma średnicę od 8-10mm. Natomiast gdy pęcherzyk ciążowy osiągnie już 25 mm i nie ma pęcherzyka żółciowego wtedy świadczy to o pustym jaju płodowym.
Żółtkowego oczywiscie a nie żółciowego 🤣🤣🤣

Tak wiem, mówię o skrajnym przypadku, do kiedy ma szansę się pojawić.

Hej mam mały problem bo nie mam jak jutro iść zrobić bety po 48 godzinach ale mogę w poniedziałek myślicie że jakoś przelicze ten przyrost z odstępu od czwartku do poniedziałku ?

A w życiu. Ja dopiero zaczynałam starania (4 cykl) wiec dopiero w następnym miałam iść 🙈 tak to śluz i owulaki, plus u mnie taki ból, ze nie dało się przegapić 😉
Ale jednak - pewności tak na 100% nie ma :) chociaż mi się wydaje ze beta ok. 200 to jest zupełnie normalny wynik jak na 14 dpo :)
A gdybym ja miała zaufać śluzowi i testom owulacyjnym to by znaczyło ze mam ciąże z cyklu bezowulacyjnego 🤡😂

reklama
@Kotciara ja kolejna wizyta 22 lipca, proszę wypisz mnie na listę ❤️
Dziewczyny wiem, że może świruje ale wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i podniosłam go zapomniałam się.. jest lekki nie wiem dokładnie ile ale już wariuje że to zrobiłam....☹️🫤

Do góry