Anet29
Fanka BB :)
cudowne wiesci, gratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudowne wiesci, gratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
a jakie ma wymiary pecherzyk?Dziewczyny a ja mam pęcherzyk ale na razie pusty ;(
Nie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tyle bo to nie na moje nerwyjak ja nie nawidze takich lekarzy wrrr, przy ostatnim poronieniu uslyszalam ze juz mam duzo dzieci i moge przestac juz zachodzic w ciaze... akurat w tamtym momencie kiedy stracilam dziecko wlasnie to chcialam uslyszec. Moze poszukaj innego lekarza na nfz jesli chcesz prowadzic ciaze u 2 lekarzy
GratulacjeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
A na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniejNie, nie chce mi się chyba w to bawić, po prostu będę chodzić prywatnie i tyle bo to nie na moje nerwy
Teraz tak myśle, że taka soczysta nektarynke to bym z chęcią zjadłaJa mam fazę na nektarynki. i frytki
Niestety ale nie no ale trudno, już przeżyje te kilka stówek za badania a takie podstawowe jak morfologia/mocz będę starała się dostać od rodzinnego - ale dopiero od sierpnia, bo teraz jest na urlopieA na badania krwi masz opcje na jakiś pakiet medyczny? Albo spoko internistę, która będzie Ci wypisaywac skierowanie na badanie? To zawsze jakaś opcja żeby było taniej
1.76 cma jakiej wielkości jest pęcherzyk?
No właśnie rano badałam ale dopiero jutro mam wyniki :/ i nie zrobię po 48 bo w sobotę mają nieczynne ;/Kiedy powinnaś dostać miesiączkę? Wiesz kiedy miałaś owulację? Widać MOŻE (bo nie musi) być cokolwiek dopiero przy becie ok.1000. Badałaś betę?
A nie ma YS? Na jaki wiek ciąży wyliczył lekarz?1.76 cm