Kotciara
Moderator
no znieczulica totalna...Co za gnój, że tak do Ciebie powiedział!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no znieczulica totalna...Co za gnój, że tak do Ciebie powiedział!
nie wiem ale mnie przeraża wieczny głód a przy tym mdłościDlaczego poranne mdłości trwają również wieczorem?
Ja mam właśnie takie doświadczenia z ginekologami na NFZ. Sposób w jaki ginekolog na NFZ powiedział mi ze zarodek się nie rozwija był mega słaby. Aczkolwiek ja to wiedziałam już z wizyty u mojego prywatnego, ale ze miałam umówiona na NFZ to uznałam ze a noooz może coś się ruszyło wiec poszła.no znieczulica totalna...
To u mnie jest podobnie. A jednocześnie nie mam na nic ochoty. Wczoraj np. miałam faze na zupę pomidorowa - i jadłam ja 3 razy dzisiaj zjadłam i już bleh. Już nie lubię. Mąż mi dzisiaj zrobił naleśniki i to było pysznenie wiem ale mnie przeraża wieczny głód a przy tym mdłości
GratulujeJa byłam na wizycie, jest 2 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤
A to dzisiaj dzień frytek!Ja mam fazę na nektarynki. i frytki
To ja z airfryiera robie, bo od tłustego tez mnie odrzucaA to dzisiaj dzień frytek!
Ja raz zjadłam frytki ale były tluste i było mi po niech strasznie niedobrze i teraz na sama myśl mam cofkę
A to z owoców u mnie borówki i arbuz