reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja miałam termin ostatniej miesiączki 01.06 i wczoraj na wizycie z OM wychodziło 5+5. Z usg wyszło 5+6. Bete w zeszły czwartek miałam ponad 10 tys. I już nie badałam bo to bez sensu.

Ale tak jak piszą dziewczyny nie ma co się porównywać , bo rożny jest moment owulacji i potem zagnieżdżenia.
Boże a ja mam rozjechane w cały świat 🙈 okres miałam ok 28 maj... Ciężko powiedzieć bo miałam takie plamienia. Normalne krwawienie było 30maja. Na USG mam 5+2..

Jedynie wiem,że owu się przesunęła i 17.06 brałam zastrzyk...

reklama
Jak się dzisiaj czujecie ?☺️ Ja z każdym dniem coraz gorzej 😭 mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania 😳ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam 😂
Ja ogólnie nie mam żadnych objawów, ale dziś gdy wstałam i wzięłam prysznic ogarnęło mnie porządne zmęczenie i senność. Musiałam się położyć, nawet nie byłam w stanie zrobić małej śniadania i dałam "gotowca"... Okropne wyrzuty sumienia miałam, bo była bardzo zmartwiona. W końcu musiałam sobie zrobić porządną kawę, bo chyba bym leżała do teraz

Dziewczyny a ja na kawę nie mogę patrzeć :/ zawsze dziennie po 2-3 duze kubki pilam a teraz calkowicie odrzuca mnie od niej... a główną motywacją do zrobienia testu była właśnie moja senność. Nie mam sił na nic od rana do wieczora bym leżała w łóżku 🤨 nie mówiąc o tym, że moje cycki zaraz się w staniku nie pomieszczą 🫣

reklama
Jak się dzisiaj czujecie ?☺️ Ja z każdym dniem coraz gorzej 😭 mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania 😳ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam 😂
ja dzis mam beznadziejny dzien, jakiegos dola zlapalam, sil na cokolwiek brak, brzuch dolem mnie boli i mdlosci znowu mam mega mocne.

Do góry