reklama
Kotciara
Moderator
A no racja przepraszam, ostatnio dosłownie wszystko zapominam i nawet nie żartujeNa pierwszej już byłam i było ok
Potrafię się mojego faceta o coś zapytać a po 2 minutach pytam dokładnie o to samo, bo zapomniałam że już o to pytałam
Dolvit
Fanka BB :)
A wiesz co szczerze nie zauważyłam różnicy. Już tyle się tego wybrałam,ze na samą myśl już mni boliMi koleżanka mówiła, że clexane ma ostrzejsze igły, może coś w tym jest. Ja narazie używałam tylko ich i poki co nie mam żadnego problemu ani żadnego siniaka
Alabama89
A od kiedy je bierzesz?A wiesz co szczerze nie zauważyłam różnicy. Już tyle się tego wybrałam,ze na samą myśl już mni boli
Dolvit
Wiesz co brałam całą ciążę z córką (200 parę zastrzyków) , brałam w październiku w tej ciąży co obumarła w 10tyg w sumie od dostatniego testu...teraz też od dodatniego... Także jest tego trochęA od kiedy je bierzesz?
Justpositivevibe
Padnę. Pani z rejestracji po prostu pierwsza klasa powiedziałam jej że chciałabym się zarejestrować na wizytę prywatną na co ona, że oczywiście i prosi o podanie imienia i nazwiska. Jak prosiła tak zrobiłam i pyta jaka to wizyta, no to mówię, że ciążowa i zależy mi na konsultacji z Panem doktorem. Na co pani z recepcji: proszę pani to jest sezon urlopowy. Nie zapisze pani z wyprzedzeniem. I mówię, że chce tylko wiedzieć na kiedy by mnie mogła po prostu zarejestrować, jaki mają najbliższy termin, nie proszę o przyjęcie między ludźmi. A ona dalej, że to sezon urlopowy. Więc pytam kiedy mogę dzwonić, aby się umówić na wizytę. Pani już całkiem wkurzona odpowiada, że "no nie wiem" więc odpowiadam,że pracuje na recepcji więc ma jakiś kalendarz wizyt i ona znowu: To jest sezon urlopowy. To powiedziałam że przepraszam w takim razie,ale ludzie w różnym czasie zachodzą w ciążę. W sezonie urlopowym też kurde już musiałam bo baba serio była bardzo nie miła. No jestem w szoku. A jeszcze mi powiedziała że mogę sobie przyjechać jak mnie interesuje wizyta, więc zapytałam czy chodzi o to że muszę pytać lekarza osobiście a ona że NIE.
Kotciara
Moderator
Mam ogromnego mindfucka o co tej babie chodziło. No fajnie, że jest sezon urlopowy, ale co to zmienia XD zerknij czy nie ma tego gina na znanylekarz, bo to porażkaPadnę. Pani z rejestracji po prostu pierwsza klasa powiedziałam jej że chciałabym się zarejestrować na wizytę prywatną na co ona, że oczywiście i prosi o podanie imienia i nazwiska. Jak prosiła tak zrobiłam i pyta jaka to wizyta, no to mówię, że ciążowa i zależy mi na konsultacji z Panem doktorem. Na co pani z recepcji: proszę pani to jest sezon urlopowy. Nie zapisze pani z wyprzedzeniem. I mówię, że chce tylko wiedzieć na kiedy by mnie mogła po prostu zarejestrować, jaki mają najbliższy termin, nie proszę o przyjęcie między ludźmi. A ona dalej, że to sezon urlopowy. Więc pytam kiedy mogę dzwonić, aby się umówić na wizytę. Pani już całkiem wkurzona odpowiada, że "no nie wiem" więc odpowiadam,że pracuje na recepcji więc ma jakiś kalendarz wizyt i ona znowu: To jest sezon urlopowy. To powiedziałam że przepraszam w takim razie,ale ludzie w różnym czasie zachodzą w ciążę. W sezonie urlopowym też kurde już musiałam bo baba serio była bardzo nie miła. No jestem w szoku. A jeszcze mi powiedziała że mogę sobie przyjechać jak mnie interesuje wizyta, więc zapytałam czy chodzi o to że muszę pytać lekarza osobiście a ona że NIE.
Kotciara
Moderator
Cześć, nudnych 9 miesięcy Planujesz robić przyrost?Hej dziewczyny Nieśmiało się witam. Jestem po pierwszej becie (96 mIU/ml). Termin według kalendarza wypada na 17.03.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić wątku, bo mam w domu synka z kwietnia 2022, a przy nim nie ma czasu na nic
Justpositivevibe
No mam jeszcze dwóch lekarzy więc może pomimo tego sezonu urlopowego mają jakieś choćby odległe wizyty na znany lekarz akurat oni nie prowadzą rejestracji onlineMam ogromnego mindfucka o co tej babie chodziło. No fajnie, że jest sezon urlopowy, ale co to zmienia XD zerknij czy nie ma tego gina na znanylekarz, bo to porażka
reklama
Kotciara
Moderator
No może się coś w grudniu znajdzie, chociaż czekaj... to sezon świątecznyNo mam jeszcze dwóch lekarzy więc może pomimo tego sezonu urlopowego mają jakieś choćby odległe wizyty na znany lekarz akurat oni nie prowadzą rejestracji online
A tak na serio to chyba bym zjadła tą babę przez telefon, co ona tam w ogóle robi...