reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, kiedy idziecie na pierwszą wizytę do ginekologa? Ja mam aktualnie zaplanowaną na 28 lipca. Zastanawiam się czy to nie będzie za późno. 🤔
Teraz to mniej więcej 3 tydzień.

Dziewczyny, kiedy idziecie na pierwszą wizytę do ginekologa? Ja mam aktualnie zaplanowaną na 28 lipca. Zastanawiam się czy to nie będzie za późno. 🤔
Teraz to mniej więcej 3 tydzień.
Za późni raczej nie 😊😁 jak nic się jie będzie działo niepokojącego, to możesz śmiało wtedy iść, o ile wytrzymasz 🤣
Ja w poprzednich ciążach byłam jakoś w tyg 5+ z córka i wtedy był tylko pecherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym.
W ciąży z synkiem byłam jakoś w 7 tygodniu i było już serduszko

Za późni raczej nie 😊😁 jak nic się jie będzie działo niepokojącego, to możesz śmiało wtedy iść, o ile wytrzymasz 🤣
Ja w poprzednich ciążach byłam jakoś w tyg 5+ z córka i wtedy był tylko pecherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym.
W ciąży z synkiem byłam jakoś w 7 tygodniu i było już serduszko
Na razie nie mam wyjścia, bo wolnych wizyt nie ma 😅😅 Ale będę polować na wolne terminy, bo chciałabym iść chociaż tydzień wcześniej. 😁

Hej🤗
Termin 03.03:)
Dziewczyny od razu mam pytanie,nie wiedząc jeszcze o ciąży,wzięłam Nurofen w tabletce i krople do nosa jedne dziecięce i jedne od alergii na sterydzie 😔😔

Hej🤗
Termin 03.03:)
Dziewczyny od razu mam pytanie,nie wiedząc jeszcze o ciąży,wzięłam Nurofen w tabletce i krople do nosa jedne dziecięce i jedne od alergii na sterydzie 😔😔
Ja brałam w zeszły poniedziałek naproxen, bo mnie tak bolał brzuch i plecy. Mój diabetolog uspokoił mnie, że na tym etapie nie powinno to zaszkodzić dziecku.

Ja brałam w zeszły poniedziałek naproxen, bo mnie tak bolał brzuch i plecy. Mój diabetolog uspokoił mnie, że na tym etapie nie powinno to zaszkodzić dziecku.
Teoretycznie tak samo sobie mówię ,teraz mam 4+3 a tablete wzięłam w środę (pół tabletki bi-profenid) jest też dość mocną tabletką. A Nurofen że dw atygodnie temu chyba....i te krople do nosa....mam okropnie zatkany nos na noc.

reklama
Do góry