reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Ja mam na jutro zaplanowane wywołanie i mam czekać na telefon ze szpitala o której mam przyjechać. Coraz bardziej mnie stres dopada i coś czuje, ze nie będzie spania dzisiaj w nocy😐

reklama
Ja mam na jutro zaplanowane wywołanie i mam czekać na telefon ze szpitala o której mam przyjechać. Coraz bardziej mnie stres dopada i coś czuje, ze nie będzie spania dzisiaj w nocy😐
Odpocznij ile możesz przed ważnym dniem! Ja wywoływania nie wspominam najlepiej, ale to przez lekarza, który rozpoczął.. Oby u Ciebie było lepiej i prościej!

Hej tak ja dziś wyszłam, zaszczepili Kacperka i w ten sam dzień mogłam opuścić szpital. Crp spadło do 4 i czujemy się bardzo dobrze. Pierwsza noc w domku w końcu, pozdrawiam a jak u Ciebie?
Super, w domu zawsze najlepiej i ma sie wokół siebie bliskie osoby, na ktore można liczyć :) ja cierpliwie czekam, na razie mojej córce nie spieszy sie do wyjścia, dzisiaj mam 39 + 1. Na szczęście jeszcze czuje się w miarę dobrze :)

Jak się czuja młode mamy? Jak Wasze dzieci? @Eva 86 i @Kokosek86, wyszlyscie już ze szpitala? @KaśkaLi95 jak mijają pierwsze dni z maluchem w domu?

Super, w domu zawsze najlepiej i ma sie wokół siebie bliskie osoby, na ktore można liczyć :) ja cierpliwie czekam, na razie mojej córce nie spieszy sie do wyjścia, dzisiaj mam 39 + 1. Na szczęście jeszcze czuje się w miarę dobrze :)
Dokładnie w domu najlepiej, wczoraj jeszxze maz miał urodziny to najlepszy prezent był że nas wypuścili , zycze szybkiego i łatwego rozwiązania. U mnie już tydzień minął dokładnie jak urodzilam. Pozdrawiam

U nas pierwsze dni w domku dobrze, najgorzej pierwsze dwa bo starsza córka 4.5 lat nie odstępowała małej na krok co mnie już doprowadzało do szału bo co nakarmiłam małą i poszła spać to starsza ją budziła i tak w koło. Ale też muszę dbać o starszą żeby nie czuła się niepotrzebna więc trzeba się nauczyć życia we czworo

Cześć dziewczyny,

Wiem, że jest tu dużo osób, z którymi nie zdążyłam się „zapoznać”, ale byłam z Wami na początku, jednak moja historia skończyła się niestety w 8 tygodniu ciąży.
Wracam do Was na chwilkę, aby się pochwalić, że właśnie dziś, równo po 9 miesiącach od ostatnich 2 kresek- zobaczyłam kolejne 2 kreski❤️
Trzymam za Was, Wasze maleństwa kciuki i życzę Wam dużo zdrówka!
Gratuluje!! ❤️ Będzie dobrze zobaczysz! Ja też doświadczyłam straty pierwszej ciąży w 8 tyg a teraz jestem tutaj i wczoraj miałam termin porodu ale córcia się nie spieszy 🙂 spokojnej ciąży i zdrówka dla Was🙂

Gratuluje!! ❤️ Będzie dobrze zobaczysz! Ja też doświadczyłam straty pierwszej ciąży w 8 tyg a teraz jestem tutaj i wczoraj miałam termin porodu ale córcia się nie spieszy 🙂 spokojnej ciąży i zdrówka dla Was🙂
Gratulacje teraz już musi być dobrze. Ja dokładnie 26marca rok temu w 8tugodniu na drugiej wizycie usłyszałam że serce nie bije.... Strasznie to przeżyłam, i ciągle o tym pamiętam bo miałam urodzić 5listopada a w tym terminie moje pierwsze dziecko córeczkę urodzilam. A tydzuen temu urodzilam zdrowego chłopczyka Kacperka, ale ta ciaza już była pełna strachu aby się nie powtórzyło. Ale jest dobrze mam go już w domku. Wykonałam po poronieniu pakiet na trombofilia i wyszły mi 3mutacje bralam acard do 36 tyg. I clexane do końca ciaxy i tetlraz mam brać jeszcze przez 6tygodniu. Pozdrawiam

A dziewczyny, które są już po...jak przebiega wasz połóg w sensie odchodów połogowych? Ja się dziwię bo u mnie takiego mocniejszego krwawienia to były może 4 dni a teraz cały czas to już tylko plamienie śluzem z krwią. Aż się martwiłam czy mi się tam nic nie zatkało ale położna mówi, że jak pojawia się cokolwiek to jest ok.

reklama
Do góry