Śliczny bobas. ZdrowkaHey u mnie już po wszystkim synek urodzony sn bez komplikacji 3430 w 39 plus 3 już jesteśmy w domku i się poznajemy. Zobacz załącznik 1376175
reklama
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Super gratulacje zdrówka dla was :***Hey u mnie już po wszystkim synek urodzony sn bez komplikacji 3430 w 39 plus 3 już jesteśmy w domku i się poznajemy. Zobacz załącznik 1376175
Z tym śluzem to myślę, że nie ma co się sugerować stanem jak jest u innych kobiet bo to już chyba indywidualne. Pewnie obawiasz się czy to nie jakieś odpływające wody płodowe. Ja ogólnie w tej ciąży mam suszę...ale gin jak badał szyjkę to cały czas mówił, że śluz prawidłowy itd. jestem w 40tc, zauważyłam tylko w 36 TC jeden wielki glutek co wg mnie mogło być czopem śluzowym ale innego śluzu nie zauważam. Teraz dopiero od dwóch dni zaczyna się pojawiać taki konsystencji sosu lekko białawy to już chyba taki porodowy.Dziewczyny mam takie pytanie jaki macie sluz w 37 tygodniu? Tzn. Kolor i czy jest go więcej?
gosiaczekgosiaczek
No dokładnie ja mam taki od 38 tygodnia białawy i mokro mamZ tym śluzem to myślę, że nie ma co się sugerować stanem jak jest u innych kobiet bo to już chyba indywidualne. Pewnie obawiasz się czy to nie jakieś odpływające wody płodowe. Ja ogólnie w tej ciąży mam suszę...ale gin jak badał szyjkę to cały czas mówił, że śluz prawidłowy itd. jestem w 40tc, zauważyłam tylko w 36 TC jeden wielki glutek co wg mnie mogło być czopem śluzowym ale innego śluzu nie zauważam. Teraz dopiero od dwóch dni zaczyna się pojawiać taki konsystencji sosu lekko białawy to już chyba taki porodowy.
No właśnie dlatego te pytanie dzisiaj bo też taki glutek mi dziś wyleciał ale nie był zabarwiony krwia i i mokro tak ciągle nie żeby jakoś bardzo ale tak wilgotno może to ten czop to byłNo dokładnie ja mam taki od 38 tygodnia białawy i mokro mam
Nie miałam doświadczenia z sączeniem się wód, mi odeszły tak konkretnie przed pierwszym porodem ze ciekło jakbym sikała ale nie dało się tego powstrzymać. A czop u mnie to przed pierwszym porodem to właśnie taki popularny wśród dzieci slime był taki gesty kawałek śluzu.
Kokosek86
Zaangażowana w BB
U mnie przy pierwszym porodzie wody się sączyły. Wiedziałam od razu że to są wody plodowe. Poszłam na kibelek bo myślałam że chlusnie dobrze ale tak się nie stało. Leciało co chwilę, podpaska poporodowa dała radę (kilka) Sączyły się przez kilka godzin albo i dłużej.
Kokosek86
Zaangażowana w BB
Hey u mnie już po wszystkim synek urodzony sn bez komplikacji 3430 w 39 plus 3 już jesteśmy w domku i się poznajemy. Zobacz załącznik 1376175
Gratulacje Śliczny! Jak chłopczyk będzie miał na imię?
GratulacjeGratulacje Śliczny! Jak chłopczyk będzie miał na imię?
reklama
gosiaczekgosiaczek
No te glutki tez mam czop w kawałkach odchodziNo właśnie dlatego te pytanie dzisiaj bo też taki glutek mi dziś wyleciał ale nie był zabarwiony krwia i i mokro tak ciągle nie żeby jakoś bardzo ale tak wilgotno może to ten czop to był