gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Gratulacje:* dużo zdrowia dla was :***Ja urodziłam dziś w nocy o 1:40 siłami natury
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje:* dużo zdrowia dla was :***Ja urodziłam dziś w nocy o 1:40 siłami natury
GratulacjeJa urodziłam dziś w nocy o 1:40 siłami natury
Ja tez tak mam niby są skurcze ale przechodzi.38 tydzień w domu na razieGratulacje
Ja byłam dziś na porodówce kilka godzin, niestety jestem już spowrotem "u siebie" na patologii. Rozwarcie na 2 palce, czop odszedł, skurcze były ale niestety tylko na oksytocynie. Po odpięciu kroplówki wszystko stanęło
Nie chcieli cię zostawić cały czas na kroplówce? Dwa palce to już 4 cm to dużoGratulacje
Ja byłam dziś na porodówce kilka godzin, niestety jestem już spowrotem "u siebie" na patologii. Rozwarcie na 2 palce, czop odszedł, skurcze były ale niestety tylko na oksytocynie. Po odpięciu kroplówki wszystko stanęło
Takie procedury że niestety wróciłam. Ale może coś się rozkręci przez noc lub jutro w ciągu dnia. Mam masować macicę i sutki żeby pobudzić wydzielanie oksytocynyNie chcieli cię zostawić cały czas na kroplówce? Dwa palce to już 4 cm to dużo
Leżąc kiedyś na patologii dziewczynę z sali rano poinformowali, że ma się naszykowac idzie na wywołanie, podłączyli jej oxy, miała skurcze ale jej odłączyli bo mieli bardziej pilne rodzące a ona miała wrócić na salę. Całą noc płakała, że to takie wymuszenie i powstrzymanie akcji skurczowej zaszkodzi dziecku.Takie procedury że niestety wróciłam. Ale może coś się rozkręci przez noc lub jutro w ciągu dnia. Mam masować macicę i sutki żeby pobudzić wydzielanie oksytocyny
Tu akurat na porodówce pustki, byłam jedyna. Lekarka mi tłumaczyła że póki co mam test oxy żeby zobaczyć jak dziecko zareaguje i mój organizm. Niestety rozwarcie mimo skurczów ani drgnęło więc bez sensu było mnie trzymać mam się wyspać, masować macicę i spróbować pobudzić organizm do działaniaLeżąc kiedyś na patologii dziewczynę z sali rano poinformowali, że ma się naszykowac idzie na wywołanie, podłączyli jej oxy, miała skurcze ale jej odłączyli bo mieli bardziej pilne rodzące a ona miała wrócić na salę. Całą noc płakała, że to takie wymuszenie i powstrzymanie akcji skurczowej zaszkodzi dziecku.
No to tylko trzymanie kciuków za rozwój sytuacji jak najszybszy pozostaje wypuścili by cię to może mąż by się przysłużył hehTu akurat na porodówce pustki, byłam jedyna. Lekarka mi tłumaczyła że póki co mam test oxy żeby zobaczyć jak dziecko zareaguje i mój organizm. Niestety rozwarcie mimo skurczów ani drgnęło więc bez sensu było mnie trzymać mam się wyspać, masować macicę i spróbować pobudzić organizm do działania
Wow! GratulacjeJa urodziłam dziś w nocy o 1:40 siłami natury