reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

wow! Ciekawe skad dzieci znaja takie teksty 😱😱😱😱
Fakt, szkoła, ale to też my sami czasem coś palniemy...
Mój 2,5latek potrafi mnie zaskoczyć tekstami.. Np.cos mi nie wychodziło i marudziłam, że jak zwykle, jak się człowiek spieszy, to tysiac rzeczy musi pójść nie tak. A on na to: TAKIE ŻYCIE MAMO..
Albo: OGARNIJ SIE TATO..
Strach się bać, co z takiego malca wyrosnie, jak będzie nastolatkiem...🤯🤯🤯

reklama
@nafoczka Ooo to to! Golenie, zgroza... nie umiem się za to zabrać by się nie zaciąć. Nogi jeszcze pół biedy, ale bikini...zero pomysłów. Masz jakiś patent ?
Albo któraś z Was? Chce się tam wydepilować jakoś dla komfortu ale jak raz podjęłam próbę to się szybko poddałam bo się bałam ze się pozacinam...
Ja ogarniam po omacku sama 🙈 teraz jest jak jest i jak dla mnie może być na prodigy 🤪 przed porodem pewno poproszę mojego Pana choc on twierdzi że ma potem koszmary 🤣
A my dzis po wizycie i jedyne zalecenia to nie przeziębić się i nie kaszlec :) my was pomału gonimy bo jest 30tc

Ja ogarniam po omacku sama 🙈 teraz jest jak jest i jak dla mnie może być na prodigy 🤪 przed porodem pewno poproszę mojego Pana choc on twierdzi że ma potem koszmary 🤣
A my dzis po wizycie i jedyne zalecenia to nie przeziębić się i nie kaszlec :) my was pomału gonimy bo jest 30tc
Ja po gorączce w ostatnim tygodniu i panikowaniu, że to covid sama sobie zrobiłam i dziecku kwarantannę. Jak na razie przerwa w przedszkolu bo chorować z dzieckiem co drugi tydzień to w końcu urodzę za wcześnie 😣 a teraz mamy taki czas, że nie kasłać i nie kichać to ciężko

Dziewczyny czy któraś już ma w domku wózek muuvo quick 3.0? I ma do niego komplecik wyściółki do środka? Chciałabym kupić taka wyściółkę ładną i na materacyk prześcieradełko ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego rozmiaru 😶 ogólnie on ma chyba inny rozmiar...gondoli jest typu standard.

Odczuwa któraś z was braki powietrza? Chodzę coś się krzątam, robię i mam czasami potrzebę sobie "powzdychac" łapać takie głębsze oddechy bo czuję, że nie mam czym oddychać 🙀
Też tak mam. Zadyszka, trudność w oddychaniu a do tego od jakiegoś czasu cały czas wysuszone gardło i nos + katar. Masakra...

reklama
Do góry