reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
SLICZNIE...My jeszcze nie wiemy myślimy o Klarze ale propozycji jest duzoBędzie Marysia❤ a u was?
Imagi_nacja
U mnie to samo. Od dwóch dni prawie wcale co mnie zaczęło martwić po czym wczoraj po kąpieli jak się położyłam to dostałam trzy takie kopy ze myślałam ze się zegnę w półU mnie 17+6 i ruchy dość sporadycznie, jednego dnia czuje intensywnie drugiego wcale.
Ja też się martwię, mąż mi cały czas mówi, że jeszcze małe dziecko to nie czuć.Dziękuję bardzo mnie uspokoiłaś tak myślę że taki maluszek wędruje sobie w brzuszku i nie czuć zawsze intensywnego bulgotania ale jak zwykle przeżywam
To chyba też trochę od temperamentu dziecka zależy moje pierwsze było zwiercone w brzuchu i teraz nadal nie usiedzi w miejscuU mnie to samo. Od dwóch dni prawie wcale co mnie zaczęło martwić po czym wczoraj po kąpieli jak się położyłam to dostałam trzy takie kopy ze myślałam ze się zegnę w pół
Imagi_nacja
No dokładnie. Ale zawsze czułam ale to leciutko najlepiej jak rękę położyłam, ale wczoraj to kopy ładne na szczęście się uspokoił, bo mowie nie usnęTo chyba też trochę od temperamentu dziecka zależy moje pierwsze było zwiercone w brzuchu i teraz nadal nie usiedzi w miejscu
Nie zamartwiaj się. U mnie było tak samo, od 12 tc zero objawów ciąży, obecnie zaczynam czuć maleństwo wieczorami jak się rozpycha (16+4).Mi na prenatalnych powiedział, ze nie jest pewnie, ale raczej chłopczyk. Ja zaczęłam dziś 15tc ruchów brak, objawów brak, jakbym w ciąży nie była.... aż się martwię powiem Wam. Już wolałam te wymioty mdłości, bo wiedziałam, ze coś się dzieje. A teraz totalny spokój.
Tylko od wczoraj opryszczka i wygladam niczym GLONOJAD ja mam tendencje wiosna/jesień standard.
ew18elina511
kochana nam to samo tylko u mnie 17+6 lozysko na przedniej scianie wysoko (ciąża druga) i narazie nie czuje typowych ruchów malucha. Czuję się wyśmienicie i caly czas wydaje mi się że mój brzuch wcale nie rośnie a tu jeszcze prawie 3 tyg do połówkowych. MasakraMi na prenatalnych powiedział, ze nie jest pewnie, ale raczej chłopczyk. Ja zaczęłam dziś 15tc ruchów brak, objawów brak, jakbym w ciąży nie była.... aż się martwię powiem Wam. Już wolałam te wymioty mdłości, bo wiedziałam, ze coś się dzieje. A teraz totalny spokój.
Tylko od wczoraj opryszczka i wygladam niczym GLONOJAD ja mam tendencje wiosna/jesień standard.
reklama
Qruszon
Dzieki za otuchęNie zamartwiaj się. U mnie było tak samo, od 12 tc zero objawów ciąży, obecnie zaczynam czuć maleństwo wieczorami jak się rozpycha (16+4).