reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Fakt pierwszy to jeszcze maluch, będzie miał 17 miesięcy jak się drugie urodzi, więc będzie ciekawie. Tak mniej więcej wiem co i jak. Ale porównując do tej pory to druga się różni, bo w pierwszej tylko kolacja lądowała w WC a tu nawet cały dzień potrafiłam wymiotować. Ale owszem mniej więcej wiem co do szpitala i to że położną zmieniam. Ale nie mam pojęcia jakie drugie będzie.
Fajnie że będzie mała różnica i będą się uczyć razem. Ja z mężem mieliśmy plan że po pierwszej ciąży, chwila przerwy i druga. Bo stety/niestety muszę brać jedne zastrzyki immunologiczne i drugie też wiek, niby 28 lat na karku ale tak na prawdę błąkalismy się po lekarzach przez trzy lata i dopiero teraz w końcu znaleźliśmy profesjonalnego lekarza który nam pomógł wiec trzy lata w plecy, ale jak okazało się ze teraz bliźniaki 😂 to wszystko zmienia, chyba nam te lata odpłaciły w końcu 😂

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy😊 u mnie termin wstępnie na 8 marca. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Ciąża na potrzymaniu od początku progesteron i acard. A jak u was kochane? Jak się czujecie?

A ja wszystko posprzedawałam po moim Nikosiu ....
ale za to będzie szaleństwo zakupowe :)
ale może będzie dziewucha :D
w sumie to wszystko jedno byleby zdrowe było :)
Oj MON maluch jak zaczął raczkować to jest go wszędzie pełno [emoji38]
Fajnie że będzie mała różnica i będą się uczyć razem. Ja z mężem mieliśmy plan że po pierwszej ciąży, chwila przerwy i druga. Bo stety/niestety muszę brać jedne zastrzyki immunologiczne i drugie też wiek, niby 28 lat na karku ale tak na prawdę błąkalismy się po lekarzach przez trzy lata i dopiero teraz w końcu znaleźliśmy profesjonalnego lekarza który nam pomógł wiec trzy lata w plecy, ale jak okazało się ze teraz bliźniaki [emoji23] to wszystko zmienia, chyba nam te lata odpłaciły w końcu [emoji23]
Ja mam w tym roku 29, ale wcześniej stosowałam antykoncepcje chwilę przed ślubem i zajęło nam to 8 miesięcy, z drugim nawet nie przypuszczałam że tak szybko się uda co śmieszne też 8 miesięcy ale po porodzie. Z kolejnym to już jakieś 2 lata napewno poczekamy [emoji2]

reklama
Do góry