reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Fakt pierwszy to jeszcze maluch, będzie miał 17 miesięcy jak się drugie urodzi, więc będzie ciekawie. Tak mniej więcej wiem co i jak. Ale porównując do tej pory to druga się różni, bo w pierwszej tylko kolacja lądowała w WC a tu nawet cały dzień potrafiłam wymiotować. Ale owszem mniej więcej wiem co do szpitala i to że położną zmieniam. Ale nie mam pojęcia jakie drugie będzie.
Fajnie że będzie mała różnica i będą się uczyć razem. Ja z mężem mieliśmy plan że po pierwszej ciąży, chwila przerwy i druga. Bo stety/niestety muszę brać jedne zastrzyki immunologiczne i drugie też wiek, niby 28 lat na karku ale tak na prawdę błąkalismy się po lekarzach przez trzy lata i dopiero teraz w końcu znaleźliśmy profesjonalnego lekarza który nam pomógł wiec trzy lata w plecy, ale jak okazało się ze teraz bliźniaki 😂 to wszystko zmienia, chyba nam te lata odpłaciły w końcu 😂

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy😊 u mnie termin wstępnie na 8 marca. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Ciąża na potrzymaniu od początku progesteron i acard. A jak u was kochane? Jak się czujecie?

A ja wszystko posprzedawałam po moim Nikosiu ....
ale za to będzie szaleństwo zakupowe :)
ale może będzie dziewucha :D
w sumie to wszystko jedno byleby zdrowe było :)
Oj MON maluch jak zaczął raczkować to jest go wszędzie pełno [emoji38]
Fajnie że będzie mała różnica i będą się uczyć razem. Ja z mężem mieliśmy plan że po pierwszej ciąży, chwila przerwy i druga. Bo stety/niestety muszę brać jedne zastrzyki immunologiczne i drugie też wiek, niby 28 lat na karku ale tak na prawdę błąkalismy się po lekarzach przez trzy lata i dopiero teraz w końcu znaleźliśmy profesjonalnego lekarza który nam pomógł wiec trzy lata w plecy, ale jak okazało się ze teraz bliźniaki [emoji23] to wszystko zmienia, chyba nam te lata odpłaciły w końcu [emoji23]
Ja mam w tym roku 29, ale wcześniej stosowałam antykoncepcje chwilę przed ślubem i zajęło nam to 8 miesięcy, z drugim nawet nie przypuszczałam że tak szybko się uda co śmieszne też 8 miesięcy ale po porodzie. Z kolejnym to już jakieś 2 lata napewno poczekamy [emoji2]

reklama
Do góry